Yogatur til Bali

Mindfulness – Yoga – Avkobling – Meditasjon – Pusteøvelser

Sol – Sjø – Strand – Sommer – Varme

  • 22.01.2020
  • 12 dager
  • 17 600,-

Pust HELT ut - unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere, mentalt forberedt på hverdagen. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

Bali

Det finnes ingen øy som kan tilby så mye mangfold, fascinerende opplevelser og kultur som Bali. Den frodige tropiske vegetasjonen og det utrolig varierte landskapet omfatter alt fra herlige sandstrender og korallrev, til kunstferdig oppbygde risterrasser og imponerende vulkanfjell. Her ligger alt til rette for avslapping, kulturelle oppdagelser, daglige yoga økter og spennende matopplevelser!

Velkommen til Bali – «Gudenes øy»  

Les nyttige opplysninger om å reise på Bali.

Turinformasjon

Turpris kr 13 838,-
Pluss flyskatt kr 3762,-
Totalt fra kr 17 600,- per person*

*Pris med utreise fra Oslo


Turprisen inkluderer:

Flyreise t/r Bali
Buss flyplass-hotell t/r
Lokalguide ved ankomst
4 netter i delt dbl.rom (suite/deluxe rom) på Adiwana Svarga Loka – Ubud
Buss fra Ubud til Uluwatu
5 netter i delt dbl.rom (standard rom) på La Joya Bali Resort - Uluwatu
9 frokoster
Yoga instruktør fra Emijoly

Flytider:

22. januar
Oslo - Istanbul     17.15 - 23.10
Istanbul - Bali       01.20 - 19.30

01. februar
Bali - Istanbul      21.00 - 05.25
Istanbul - Oslo     08.45 - 10.45
Ankomst Norge 02. februar

Tillegg:
Enkeltrom kr 5000,-
Frivillige utflukter
Tips til betjening og sjåfører, behandlere etc.

Utreise fra andre flyplasser:
Bergen fra kr 1500,-
Stavanger fra kr 1500,-
Kristiansand fra kr 1500,-

Ønskes utreise fra øvrige flyplasser skriv dette i kommentarfeltet ved bestilling. Tilslutningsprisene er med forbehold om ledighet ved bestilling.

Vi tar forbehold om endring av pris i forhold til valutakurs og flyavgift, endringer i program, hotell og flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Våre baser på turen

/globalassets/asia/bali/bali-programbilder/adiwana-svarga-loka3---ubud.jpg

Adiwana Svarga Loka – Ubud
Ubud er på mange måter Balis kulturelle sentrum. Her finner du masse butikker som selger ulike type håndtverk, smykker og tekstiler. Du finner også noen av landets beste kuntsmuseer og kunst studioer her. Den kjente "bali husken" hvor en svaier over rismarkene ligger kun en kort kjøretur unna hotellet - et must instagram moment!

Resorten vår ligger ved bredden av Campuhan-elven, ca.1 times kjøring fra flyplassen. I flotte og frodige omgivelser tilbyr de detox- og velvære senter, tradisjonelt balinesisk spa, yoga- og meditasjonshall, basseng og restaurant med fokus på sunn mat.

Vi skal bo i flotte deluxe rom som alle har privat balkong hvor du kan sitte og nyte de rolige omgivelsene. Rommene har aircondition, safe, myggnetting og bad med dusj, toalett og hårtørrer. 

La Joya Bali Resort – Uluwatu

Uluwatu ligger på Bukit-halvøya, et rolig område tilbaketrukket fra de mest populære turistområdene på Bali. Bratte kalksteinklipper gir en flott utsikt over det indiske hav og praktfulle solnedganger. Nedenfor klippene finner du skulte strender som er et mekka for surfere fra hele verden. 

Resorten vår ligger i gangavstand til den naturskjønne Balangan stranden, og tilbyr eget yogaområde, basseng, spa og mulighet for surfekurs. De har også egen restaurant hvor du kan nyte de varme sommerkveldene med god mat og flott utsikt utover havet. Restauranten tilbyr lokal og internasjonal mat basert på ferske og lokale råvarer.

Vi skal bo i standard Bungalow, som alle som vender ut mot en rolig hage. De runde bungalowene, som er designet i balinesisk stil med moderne komfort, har aircondition, myggnetting og bad med dusj, toalett og hårtørrer.

Daglig Yoga

/globalassets/asia/bali/bali-programbilder/emojoly-yoga-sammensatt.jpg

Denne turen kombinerer ferie med egenpleie. Daglige yoga øvelser, muligheten for meditasjon og behandlinger for kropp og sjel.

Når turen i tillegg inkluderer daglige yoga økter med instruktør fra Emijoly, vil effekten sitte i kroppen lenge etter du er kommet tilbake til Norge.

Instruktører:
Ingrid Moe
Vinyasa Flow, Hatha og Dharma yoga
200 Hrs Vinyasa/Hatha Yoga
500 Hrs Dharma Yoga
700 Hrs Dharma Yoga

Etter min første YTT (Yoga Teacher Training) innenfor Hatha Yoga og Vinyasa Flow, var det ingen vei tilbake! Med masse reising, og lange opphold i utlandet ble yoga essensielt for å finne balansen! Min fysiske praksis av Yoga nærer kroppen, og gir meg indre ro. Samtidig er min livsstil mye preget av Yogaens andre aspekter; sunne vaner, godhet mot meg selv og andre. -Ærlighet og kjærlighet. Jeg ønsker å formidle både den godheten og kjærligheten som går hånd i hånd med min praksis.
Jeg har selv praktisert mange forskjellige stilarter de siste 8 årene; Jivamukti, Hatha, Vinyasa, Ashtanga og Dharma yoga, er de stilartene jeg har tilbakelagt flest timer i.
Dharma Yoga er i dag det jeg selv praktiserer og underviser i: En fysisk krevende praksis, som utfordrer deg på ditt nivå. Den viktigste delen er likevel ikke den fysiske, men det mentale: Og dette gjenspeiles i Dharma Yoga.

Nina Willumsen Moseidjord
Nina er grunnlegger og eier av Emijoly Yoga, og holder flere yoga og pilates kurs og workshop i Kristiansand. I tillegg underviser hun for bedrifter. Hun begynte å undervise på forskjellige treningssentre i 2008 og har undervist på fulltid i yoga siden 2013. Nina er sertifisert gjennom Yoga Allianse, Balanced Body, Stott Pilates, og Strala Yoga New York. Hun har i tillegg ekstra utdannelser innen svangerskaps og gravidyoga/pilates og er prosjektleder for et forskningsprosjekt om hotyoga for revmatikere.

Med Nina og Ingrid vil du få oppfølging uansett om du er helt ny til yoga eller om du er mer erfaren. På turen til Bali vil vi ha forskjellige temaer på yogatimene og det vil alltid være en instruktør som underviser og en av oss som kan gå rundt å justere hver enkelt deltaker.
I tillegg gleder vi oss til å dele Bali med dere. Vårt favorittsted på hele jorden. Gled dere til sol, varme, god mat, nydelige solnedganger, masse yoga og magiske opplevelser.

Frivillige utflukter

/globalassets/asia/bali/bali-store-bilder/mahagiri-rice-paddy-morning.jpg

I løpet av oppholdet vil det også bli arrangert frivillige utflukter, blant annet kan vi friste med:

- Trekking i Jatiluwih – Spasertur i naturskjønne og frodige risterrasser og fredelige landsbyer, samt besøk i et av hinduistenes hellige templer.

- Båttur til Nusa Lembongan – Katamarantur til øya Lembongan hvor det blir snorkling og BBQ lunsj på Waka Beach Club

- Sykkeltur – Vi sykler gjennom landsbyer og har flere fotostopp underveis før vi spiser lunsj på en lokal restaurant.

/globalassets/asia/bali/bali-store-bilder/emijoly-yoga-smoothie-og-mat.jpg