NYTTIGE OPPLYSNINGER

M/S LEONORA

M/S Leonora har 67 doble lugarer og 2 suiter, fordelt over tre dekk, hoveddekk, mellomdekk og panoramadekk. På skipet er det resepsjon, restaurant, lounge og bar, solterrasse med jacuzzi, internett kafé og treningsrom.

Bar: Baren har normalt åpent fra 09.00 til 24.00. Kjøpte drinker kan tas med hvor som helst på skipet. Egne drikkevarer må kun nytes i lugaren. Drikkevarer som kjøpes om bord noteres på lugarnummer og betales på slutten av turen.

Elektrisitet: 220 volt.

Fasiliteter på skipet: Restaurant, lounge med bar, lobby med resepsjon, solterrasse med bord og stoler/solsenger. Utendørs jacuzzi.

Førstehjelp: Legen er alltid innen rekkevidde da skipet seiler nær land, små og store byer. Og mannskapet er godt trent med førstehjelp.

Håndklær: Ønskes håndklær erstattet, forlat dem i vasken på badet etter bruk.

Kredittkort: Skipet mottar Visa, Master og Eurocard. Oppgjør er den siste kvelden. Det legges til et gebyr på 3% av totalbeløpet ved betaling med kredittkort.

Key Board: Nøkkel til lugaren må stå på brettet i baren når du går i land, og du finner den på samme sted ved retur til skipet. Viktig: Vær tilbake i god tid før avreise.

Livet om bord: Stemningen om bord er avslappet (Casual) og det anbefales å ta med casual klær og en varm jakke eller genser for kjølige sommerkvelder, godt fottøy for utflukter på land. Til kapteinens middag, er det anbefalt å ta med dress. Under reisen vil bli lagt ut nyheter på dagens program, menyer, måltider osv.

Lugarene: De romslige lugarene (ca 16 m2) har eget bad med dusj, hårtørker, garderobe, telefon, skrivebord og stol, TV, minibar og varme og aircondition anlegg. Vinduene på hoveddekk kan ikke åpnes, mens lugarene på mellomdekk og panoramadekk har fransk balkong med dører som kan åpnes.

Nattevakt: Skulle det være behov for hjelp i løpet av natten, er det alltid nattevakt tilstede i eller rundt resepsjonen.

Restaurant/kjøkken: Restauranten har store panoramavinduer med flott utsikt og menyen består av et utvalg av internasjonal og lokal mat. Det serveres frokostbuffet, 4-retters lunsj som er en kombinasjon av buffet og bordservering, samt 4-retters middag som serveres ved bordene.

Røyking: Det er kun tillatt å røyke på soldekket. Det er røykeforbud i lugarene, av hensyn sikkerhet.

Safe: Det er mulig å få nøkkelen til safen på lugaren i resepsjonen.

Tekniske detaljer:
Skipets lengde - 110 meter
Skipets bredde – 11,45 meter
Max antall passasjerer - 138 passasjerer
Byggeår - 2008

TV: Det er 6 forskjellige tv-kanaler. Når skipet kjører kan det være vanskelig å få et klart signal. TV fungerer uten fjernkontroll.

Vann: Vannet om bord er fra ferskvannstank. Vi anbefaler at du kjøper flaskevann til å drikke.