Våren 2019! Bli med oss på et spennende cruise i det fjerne Østen.

Vi har sikret oss lugarer på skipet Celebrity Millenium, som seiler ut fra Shanghai den 30. mars 2019. Skipet vårt er blant verdens mest elegante cruiseskip som byr på moderne luksus og innovativ design. Celebrity Milleniuem skip er el luksus skipet som har behagelige lugarene med klassisk rolig deko. Skipet har en rekke spisesteder som tilbyr trendy mat og lekker design. De fremste interiørarkitektene skapte innredningen til de 10 forskjellige restauranter om bord (noen av dem er à la carte-restauranter, en er forbeholdt gjester i AquaClass-kabinene). Mens vi er til sjøs finnes det flere bassenger, flere salonger og barer, mange koselige rolige hjørner der man kan sitte og prate eller dra seg tilbake og kikke på folk! Selvfølgelig hører spa, Casino og nattklubb til skipets tilbud, og du kan være så aktiv eller lat som du bare ønsker! Uansett vil du nyte livet om bord.

Den pleier nemlig å finne sted i tidsrommet som dette cruiset går. Velkommen på cruise!

Frister det å være med på dette cruiset? Send en e-post til: Anne-Kristin@norsktur.no

Program for turen

28. - 29. mars: Fly fra Norge til Shanghai.
30. mars: Om bord i skipet i Shanghai
31. mars - 01. april: Til sjøs
02. - 04. april: Ankomst Tianjin og avreise Kina
05. april: Vi seiler mot Sør-Korea
06. april: Besøk til Jeju øya, Sør-Korea
07. april: Oppdag av Seoul, Sør-Korea
08. april: Til sjøs
09. april: Ankomst Kobe, Japan
10. april: Det er en utflukt til Kyoto, Japan
11. april: Opplev en utflukt til Mount Fuji, Japan
12. – 13. april: Tokyo (Yokohama), Japan og hjemreise
14. april: Ankomst Norge

28. - 29. mars: Fly fra Norge til Shanghai.

Vi flyr fra Norge til Shanghai med et stoppe i København underveis. Etter lander vi i Shanghai bussen bringer oss til hotellet i downtown og vi har en rundtur med highlights i byen. Dette er Kinas mest spennende by - med overveldende livslyst og ubegrenset fremtidstro.

30. mars: Om bord i skipet i Shanghai

I forkant av cruiset blir det et kort opphold i Shanghai for at vi får med oss byen før vi går om bord.

31. mars - 01. april: Til sjøs

Vi starter cruiset med en to dagers seilas mot Tianjin. Det gir oss mulighet til å bli kjent med skipets fasiliteter og aktivitetstilbud, og vi kan nyte den ekte cruise-følelsen! Fra rikholdige måltider, timer ved bassenget og spabehandlinger, til vandreturer på dekk og en tur eller to i klatreveggen – mulighetene er mange.

02. - 04. april: Ankomst Tianjin og avreise Kina

Det første stoppet på ruten blir i Tianjin, havnebyen til Beijing som ligger like innenfor kysten. Få med deg et historisk sus fra det storslåtte kinesiske imperiets fortid, og se kontrastene til dagens moderne Kina. Det er muligh å gjør en utflukt til Beijing. Dette er en fascinerende blanding av vestlig komfort og Østens byggekunst, kultur, mattradisjoner og folkeliv.

05. april: Vi seiler mot Sør-Korea

Neste stopp på ruten vår, Seoul, regnes som en av verdens mest moderne byer. Sentrum brer seg ut i flere lag, fra underjordiske nivå helt opp til restauranter høyt oppe i skyskrapere. Seoul er en by som aldri sover, og den viser sin mest prangende side om natten, med et pulserende uteliv.

06. april: Besøk til Jeju øya, Sør-Korea

Så får vi med oss Jeju Island, en øy syd i Korea som med sin tropiske stemning er et yndet feriemål også for Koreanere.

07. april: Oppdag av Seoul, Sør-Korea

Seoul er landets dynamiske hovedstad, nord i landet og bare en grens til Nord-Korea. I det trendy hovedstad møtes gammelt og nytt - og ti millioner mennesker.

08. april: Til sjøs

Livet om bord på et cruiseskip kan være deilig avslappende eller fylt med tett program - valget er ditt. Noen starter dagen med å se soloppgangen og nyte en tidlig kopp kaffe på dekk, mens andre spiser en senere frokost i spisesalen. Romservice hele døgnet gjør at du eventuelt kan spise frokost på lugaren. Butikker og taxfreeutsalg frister med et variert utvalg varer.

09. april: Ankomst Kobe, Japan

Så står Japan for tur. For mange er Japan et gåtefullt land med store kontraster mellom tradisjon og hypermoderne teknikk. På den ene siden biler, kamera, datautstyr og høyhastighetstog, på den andre siden tradisjoner som sumobryting, geishaer i vakre kimonoer og origami papirkunst. Fremfor alt er Japan kjent for sine vakre landskap, idylliske hager og templer. Bli med og oppdag Kobe, havnebyen med en flott Aker Brygge-aktig promenade, som internasjonalt nok er mest kjent for den spesielt møre Kobe-biffen. Få med deg jordskjelvmuseet her, samt kanskje en tur innom et av byens mange teknologiske varehus.

10. april: Det er en utflukt til Kyoto, Japan

Var landets tidligere hovedstad. Den futuristiske arkitekturen på jernbanestasjonen danner en spennende kontrast til byens tradisjonelle bygninger.

11. april: Opplev en utflukt til Mount Fuji, Japan

Turen går videre til Shimizu, der det blir en mulighet til å bli med på en utflukt for å se Fuji-fjellet. For japanere betyr det stor lykke å ha fått se dette hellige fjellet, som store deler av året er innhyllet i skyer.

12. – 13. april: Tokyo (Yokohama), Japan og hjemreise

Den verdenskjente havnebyen Yokohama er siste stopp på cruiset. Denne metropolen har vokst sammen med Tokyo, Japans hovedstad. Tokyo er morsomt og full av kontraster. Estetiske shintu-templer ligger side om side med hypermoderne moteforretninger. Og er du heldig får du med deg kirsebærblomstringen underveis på denne turen!

14. april: Ankomst Norge