Eventyrcruise med Mardi Gras

OPPLEV KARIBIEN OG NEW ORLEANS MED FLOTTE CELEBRITY REFLECTION

Drømmereisemålet Karibien – kritthvite strender, krystallklart vann, palmer, deilig temperatur, spennende destinasjoner, et fargerikt folkeliv og fengende musikk. Cruiset har en perfekt blanding av dager i sjøen hvor vi nyter cruiselivet, og besøk på steder hvor opplevelsene står i kø – Grand Cayman, Mexico og New Orleans, hvor vi får oppleve et av de mest berømte karneval i verden – Mardi Gras. Vi starter turen med 2 netter i Miami slik at både kropp og sjel kan akklimatisere seg og vi kan legge bort hverdagens skandinaviske stivhet og legge de varme klærne i bunnen av kofferten!

Cruiseskipet vårt, Celebrity Reflection, er et fantastisk skip som har alt som skal til for å tilfredsstille drømmene dine. Vår reiseleder er alltid til stede for å gi deg god informasjon og tilrettelegge utflukter og landbesøk. Og ikke minst, samle gruppen til hyggelige samvær om bord på cruiseskipet. Meld deg på i dag, så er du sikret plass på denne spennende og unike reisen.

Ønsker du å bli med på en lignende reise? Send e-post til info@norsktur.no for å sette deg på interesseliste.

Les mer om hva som er nyttig å vite på reise til Eventyrcruise med Mardi Gras.

Program for turen

Dag 1
Norge – Fort Lauderdale
Dag 2
Miami
Dag 3
Velkommen om bord!
Dag 4
På sjøen
Dag 5-7
New Orleans
Mardi Gras
Dag 8-9
På sjøen
Dag 10
George Town, Grand Cayman
Dag 11
Cozumel, Mexico
Dag 12
På sjøen
Dag 13
Fort Lauderdale og hjemreise
Dag 14
Hjemme igjen

Priser

Prisinformasjon

Turpris kr 28.900,- pr. pers.
+ flyavgifter kr. 706,- 
Totalt kr. 29.606,-

Turprisen inkluderer:
Fly Oslo – Fort Lauderdale t/r (mulighet for utreise fra andre flyplasser mot tillegg)
Transport flyplass – hotell - skip t/r
2 netter i dobbeltrom på hotell i Miami Beach
2 frokoster på hotell i Miami beach
10 netter i dobbel innvendig lugar
Serviceavgift/tips til staben på cruiseskipet
Utflukt til Everglades med besøk i alligatorpark
Reiseleder fra Norsk Tur 

Cruiset inkluderer:
Helpensjon om bord (frokost, lunsj, ettermiddagste og middag). Mange aktiviteter om bord og variert underholdning hver kveld.

Tillegg:
Oppgradering til balkong lugar kr 5900,- pr pers. i dobbel lugar inkludert drikkepakke (Classic Package)
Enkellugar på forespørsel
Drikkepakke (dette er inkludert i prisen for balkonglugar)
Sightseeing i Miami kr. 490,- pr person
Utflukter på cruiset (bestilles direkte hos Celebrity)

Les mer om Celebrity Reflection her

Vi tar forbehold om endring av turpris i forhold til valutakursen, endringer i flyavgifter, turprogram og eventuelle trykkfeil.

 

Dag 1: Norge – Fort Lauderdale

Vi flyr fra Oslo om ettermiddagen direkte til Fort Lauderdale hvor vi lander om kvelden lokal tid – fulle av forventninger! Buss står klar for å kjøre oss til hotellet vårt hvor vi skal tilbringe de første to nettene.

Dag 2: Miami

http://norsktur.no/globalassets/amerika/cruise-i-karibien/karibien-store-bilder/msc-cruises_-miami.jpg

Vi bor på hotell i Miami Beach, like ved stranden og med et stort og variert utvalg av butikker og restauranter i nærheten. Dagen i dag kan du bruke på egenhånd, eller du kan bli med på sightseeing i Miami. Her besøker vi det elegante og pastellfargede art deco distriktet South Beach, og vi får tid på egenhånd til å spise lunsj i det populære shoppingområdet Bayside Marketplace.

Dag 3: Velkommen om bord!

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-reflection/cel_rf_solarium_th85178-1500.jpg

Etter noen timer fri på formiddagen er det nå tid for å entre vårt flotte cruiseskip og sjekke inn på romslige lugarer som er utstyrt med de bekvemmeligheter som trengs for at vi skal trives. Se frem til innholdsrike dager, underholdende kvelder og spennende anløpshavner. Ettermiddagen benyttes til å bli kjent med skipet som i 11 dager blir vårt nye hjem. Om bord kan du velge mellom mange barer og restauranter, flott spaanlegg og bassengområde. Av underholdning kan det nevnes teater, utendørs kino, kunstgalleri samt eget tilbud for barn og unge. Alt ligger til rette for at du skal bli tilfredsstilt på alle plan!

Dag 4: På sjøen

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-reflection/rf-aerial142f-1500.jpg

Livet om bord på et cruiseskip kan være deilig avslappende eller fylt med tett program – valget er ditt. Noen starter dagen med å se soloppgangen og nyte en tidlig kopp kaffe på dekk, mens andre spiser en senere frokost i spisesalen. Alle dager har forskjellige tilbud og aktiviteter. Butikker og taxfreeutsalg frister med et variert vareutvalg. Lunsjene ombord er like overdådige som middagene, og ettermiddagskaffen på dekk med tilhørende fristelser er noe vi ser frem til hver dag.

Dag 5-7: New Orleans

http://norsktur.no/globalassets/amerika/usa-sorstatene/sorstatene-store-bilder/new-orleans-french-quarter-1500.jpg

Bli med på oppdagelsesferd i denne fargerike byen, og la deg fascinere av de historiske og særegne bygningene. I New Orleans er det kreolsk mat, cajun-mat og «soul food» som gjelder. Gå ikke glipp av gumbo og jambalaya, to typiske New Orleans-retter. New Orleans regnes som jazzens fødested, og du trenger aldri å gå langt for å høre bra musikk. Det er sjeldent langt mellom gatemusikantene, men det finnes også mange musikklubber hvor velkjente artister opptrer. I Frenchmen street finner du en god kombinasjon av musikklubber og gode spiseopplevelser. Nyt god drikke på lokale puber i det franske kvarteret, og oppdag New Orleans sjarmerende og unike livemusikk sammen med lokalbefolkningen. Men New Orleans har mer å by på enn mat og musikk, deriblant historie og arkitektur. Byen som ble grunnlagt av franskmenn i 1718 har i 300 år vært en smeltedigel, og både franske, spanske, italienske og karibiske innvandrere har satt sitt preg på New Orleans.

Mardi Gras

http://norsktur.no/globalassets/amerika/usa-sorstatene/sorstatene-store-bilder/mardi-gras-karneval-1500.jpg

Hvert år arrangeres det store karnevalet Mardi Gras, en begivenhet folk fra hele verden kommer for å få med seg. Feiringen foregår i en periode på ca 2 uker hvor det blir holdt mer enn 60 parader og massevis av festligheter. Hver parade består av 15-40 flåter, som er bygget opp rundt ulike temaer. Ombord står det festglade mennesker som kaster perlekjeder, såkalte «beads» til publikum langs opptoget. I tillegg kommer musikkorps, ryttere og lokale jazzband. Det dukker også ofte opp en kjendis eller flere i paradene.

Dag 8-9: På sjøen

http://norsktur.no/globalassets/amerika/cruise-i-karibien/karibien-store-bilder/ship-og-strand_redigert.jpg

Du er på det perfekte cruiset, for innimellom havneanløp og opplevelser på land, kan du nyte cruiselivet og skjemme deg bort så mye du orker. Du er blitt kjent med de andre i gruppen, og vår reiseleder er alltid tilstede med hjelp og service. Om kveldene samler vi gjerne de som har lyst til en drink i en av barene før vi går samlet til vårt område i restauranten. Du vil alltid få god informasjon av reiselederen vår, både på hva som skjer om bord og ikke minst anbefaling om hvilke utflukter vi anbefaler deg å være med på.

Dag 10: George Town, Grand Cayman

http://norsktur.no/globalassets/amerika/cruise-i-karibien/karibien-programbilder/cayman_stingray_city.jpg

Georgetown er et drømmested for deg som liker dykking, snorkling og vannaktiviteter da øya er verdenskjent for sine vakre stender og snorklemuligheter i området. Seven Mile Beach ligger her, og er kjent som den vakreste stranden i kariben! Det kan kanskje friste med en katamarantur? Eller hva med tur i glassbunnbåt slik at du kan beundre det vakre dyrelivet under vann på nært hold? For de som ønsker å holde seg på land kan et besøk på den verdenskjente Sea Turtle Farm anbefales – eneste i sitt slag og her kommer en nært på disse fantastiske skapningene! For motorentusiasten er det eget museum i byen hvor blant annet den originale Batmobilen fra tv-serien er utstilt sammen med andre vintage biler fra Rolls Royce, Maserati og Jaguar.

Dag 11: Cozumel, Mexico

http://norsktur.no/globalassets/amerika/cruise-i-karibien/karibien-programbilder/cozumel01.jpg

Denne morgenen legger vi til kai ved Cozumel som er Mexicos største øy. Øya er kun 45 km lang og 16 km bred men er verdenskjent for de blendene hvite sandstrendene og det klare vannet. Øya ligger kun en kort båttur fra fastlands Mexico og storbyen Cancun. Mexico var i århundrer et av Mayaenes kulturelle og religiøse sentra og på fastlandet kan en besøke de spektakulære mayaruinene i byen Tulum. Vil du ha det ekstra gøy, kan du dra på eventyr i jungelen med terrengbiler. Områdets største naturopplevelsespark, Xcaret, er et fantastisk sted for hele familien hvor en kan oppleve akvarier, sommerfuglhus, apepark og flere vannaktiviteter.

For den som ønsker å shoppe har øyas by San Miguel et stort utvalg av keramikkfigurer, meksikanske tepper, dyrefigurer utskåret i mahogni, sølvsmykker og koraller.

Dag 12: På sjøen

http://norsktur.no/globalassets/cruisebater/celebrity-reflection/2014_celebrity_cruise_xmas_shot1_1500.jpg

Etter flere dager ombord er du blitt godt kjent med dette luksusskipet og du har funnet ut hvor du trives best. En solstol på dekk med en god bok kan gi deg deilige formiddagstimer, før du entrer skipets bugnende lunsjbuffet. En ettermiddagslur på lugaren som hver dag er ryddet og innbydende kan kanskje friste, før du møter medreisende i en av skipets hyggelige barer for en drink før kveldens middag. Du har også blitt godt kjent med kelnerne i spisesalen som gir deg innføring i gode og spennende menyer hver kveld.

Dag 13: Fort Lauderdale og hjemreise

http://norsktur.no/globalassets/amerika/cruise-i-karibien/karibien-programbilder/everglades.jpg

Med kofferten fullpakket av minner, ankommer vi Fort Lauderdale om morgenen. Cruiset er over for denne gang, og vi er sikre på at dine forventninger er blitt innfridd. Men opplevelsene er ikke helt over ennå. Bussen står klar på kaia for å kjøre oss til Everglades hvor vi skal få oppleve et spennende besøk i alligatorpark og luftbåt tur i sumpene. Utpå ettermiddagen kjører vi videre til flyplassen i Fort Lauderdale hvor flyet har avreise utpå kvelden.

Dag 14: Hjemme igjen

Timer med mat, slumring og masse minner gjør at hjemturen bokstavelig talt flyr av sted. Vi flyr med direktefly og er tilbake i Oslo på formiddagen.