Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny Gå til bunnmeny
Bilde i bildekarusell

Langtidsferie på Bali

Bilde i bildekarusell

Langtidsferie på Bali

Bilde i bildekarusell

Langtidsferie på Bali

Bilde i bildekarusell

Langtidsferie på Bali

Langtidsferie på Bali

5 dagers rundtur og 24 dagers strandopphold (Mulighet for tidligere retur for de som ønsker å forkorte strandoppholdet)

9. januar – 7. februar 2018

Det finnes ingen øy som kan tilby så mye mangfold, fascinerende opplevelser og kultur som Bali. Den frodige tropiske vegetasjonen og det utrolig varierte landskapet omfatter alt fra herlige sandstrender og korallrev, til kunstferdig oppbygde risterrasser og imponerende vulkanfjell. Her ligger alt til rette for en avslappende badeferie, kulturelle oppdagelsesreiser eller yoga- og meditasjonskurs – alt etter gjestens ønske!

Blant Indonesias 17 000 øyer inntar Bali en særstilling: det er her vi finner det eneste rene hindusamfunnet i hele Sørøstasia. Med sine hundrevis av templer, sine mange fargerike tempelfester, yndige tempeldanserinner og særegen kunst og musikk, tilbyr landet også gjestene fra Vesten en mulighet til å oppleve menneskenes smilende og vennlige gjestfrihet.

Vi inviterer deg med på ditt livs ferie i luksuriøse omgivelser og til å la deg fascinere av Balis enestående kultur! Velkommen til ”Gudenes Øy”!

Program

Dag 1: Norge – Bali

Avreise fra Norge med KLM på ettermiddagen.

Dag 2: Denpasar – Ubud

Vi lander på Bali om kvelden og blir hentet av buss og guide på flyplassen. Vi kjører deretter til en balinesisk restaurant hvor vi spiser middag før vi sjekker inn på vårt hotell i Ubud hvor vi skal bo de første 2 nettene. Byen er et senter for kunst og kultur og her bor vi i rolige omgivelser med de knallgrønne risterrassene like ved. Det er bare å nyte!

Dag 3: Ubud

Etter en god frokost på hotellet starter vi dagen med å gå gjennom rismarkene hvor vi møter lokale bønder som gladelig forteller oss hvordan de dyrker risen.

Vi fortsetter gjennom landsbyen hvor vi får mulighet til å hilse på lokalbefolkningen, og vi får se hvordan kunstnerne jobber. Turen avsluttes ved Sebatu Tempelet i Tampaksiring hvor de som ønsker det kan bade i de hellige kildene.

Rundt lunsjtid drar vi tilbake til hotellet hvor vi får tid til å oppdage området på egenhånd eller bare nye hotellet og de vakre omgivelsene. I kveld blir det middag og show på Laka Leke Restaurant.

Dag 4: Ubud/Gili Trawangan

Vi sjekker ut fra hotellet vårt på morgenen og kjører til Padang Bai hvor speedbåt venter for å ta oss med til Gili Trawangan. Etter en times båttur ankommer vi denne vakre øyen og blir fraktet til vårt hotell med hest og kjerre! Her skal vi tilbringe de neste 2 nettene.

Dag 5: Gili

I dag har vi egentid på Gili Trawangan. Dette er den største av giliøyene men den er kun 3 km lang og 2 km bred. I likhet med de to andre giliøyene er det ingen motoriserte kjøretøy på Gili Trawangan, de viktigste transportmidlene er sykkel og cidomo - en liten vogn trukket av hest.

Dagen kan tilbringes på den flotte stranden eller du kan ta en oppdagelsestur rundt den lille øyen.

Dag 6: Gili - Sanur

Vi sjekker ut fra hotellet, speedbåt og buss tar oss med til Sanur hvor vi skal tilbringe de neste 24 dagene. Før vi sjekker inn på vårt nye hotell tar lokalguiden oss med på en orienteringstur for å bli bedre kjent i området.

Dag 6-29: Sanur beach Bali

Blant Balis tre mest utviklede strandområder sørøst på øya, skiller Sanur seg ut: Stedet byr på elegante hoteller med alle fasiliteter for den kresne gjesten, men er avslappet og fjern fra det livlige nattelivet og turistmylderet på Kuta, som allikevel bare er en kort taxitur unna.

Sanur ligger på 8° sørlig bredde og dermed ganske nær ekvator. Temperaturen er omtrent den samme året rundt, med rundt 30° om dagen og 24° om natten. Sanur ligger på sørsiden av øya og får dermed noe mindre regn og ”vær” enn steder på nordkysten. Selv om en må forvente noe regn, så vil nedbør som regel falle som korte, heftige regnskyll om natten. Og da er luften frisk og fin etterpå!

Hotellet vårt: Prama Sanur Beach Bali

Prama Sanur Beach Bali har alle kvaliteter som passer for våre gjester. Beliggenhet rett på den fine sandstranden i Sanur, og samtidig et velegnet utgangspunkt for alle som ønsker å utforske resten av øya. Avstandene er ikke større enn at de fleste severdighetene og høydepunktene kan nås på dagsturer.

Hotellet er omgitt av 7 hektar tropisk park med eldgamle trær og kokospalmer. Prama Sanur Beach Bali kombinerer fordelene et moderne hotell har med en sjarmerende balinesisk atmosfære. Hotellet har fri Wi-Fi, og alle rom har klimaanlegg, TV, balkong, minibar og safe. Alle rom er hyggelig innrede og med elegant parkettgulv. Innkvartering i superior rom (28,60 m²) og alle rom har balkong med et lite bord og to stoler samt utsikt mot park eller basseng.

Hotellet har også minibank, gavebutikk, flere restauranter, to svømmebasseng, tennisbane, fitness-senter og spa. Mulighetene for aktiviteter er mange, og flere av dem tilbys daglig på hotellet – du kan prøve deg på volleyball, snorkling, dykking eller andre vannsportsaktiviteter.

Hotellet tilbyr gratis shuttlebuss til Sanur sentrum, men det ligger også en handlegate med mange restauranter i gangavstand og byr på muligheten til å gå ut på egen hånd om kvelden.

Det blir velkomst- og avskjedsmiddag på hotellet (inkludert i turprisen).

Aktivitetstilbud

Hotellet gir ut en aktivitetskalender, med flere daglige tilbud om aktiviteter, noen gratis, andre mot et lite gebyr.

Andre frivillige aktiviteter blir i regi av vår reiseleder og du kan være med på felles middager eller utflukter på øya.

Dag 30 og 31: Hjemreise

Våre deilige uker på Bali går mot slutten. Det blir transport til flyplassen på ettermiddagen og flyet vårt til Amsterdam har avgang på kvelden. Vi er hjemme i Norge på formiddagen dagen etter.

Prisinformasjon

Turpris kr 26 485,- pr person
Pluss flyavgifter kr 1 505,- (med forbehold om endringer)
Total turpris kr 27 990,- pr person

Turprisen inkluderer:
Flyreise Oslo - Denpasar Bali t/r med KLM
(utreise fra andre byer på forespørsel)
Transport flyplass - hotell t/r
Rundtur 5 dager inkl.:
4 netter i dbl.rom på hotell, 4 frokoster, 2 middager og engelsktalende lokalguide
Sanur Beach 24 dager inkl.:
23 netter i dbl.rom på Prama Sanur Beach Bali Hotel, frokost alle dager, velkomst- og avskjedsmiddag og orienteringstur ved ankomst
Reiseleder fra Norsk Tur

 

Tillegg:
Enkeltrom Kr 10 990,-
Drikke
Tips
Frivillige utflukter

Hotell:
Alaya Jembawan, Ubud  
Villa Ombak, Gili Trawangan  
Prama Sanur Beach Bali  

Vi tar forbehold om endring av turpris i forhold til valutakursen, endringer i flyavgifter, turprogram og eventuelle trykkfeil.

IDR 100 IDR = 0,06 NOK
18.7°