Avreiselokasjon: Bergen

elephants

Eksotiske Sri Lanka

Marco Polo mente Sri Lanka var den fineste øya i verden. Det tror vi du også vil synes hvis du blir med oss og utforsker landets sagnomsuste skjønnhet. Dette er virkelig perlen i Det indiske hav. Sri Lanka er en liten øy, men har en utrolig variasjon i landskap og naturopplevelser – tropiske skoger med elver og imponerende fossefall, fjell høyere enn våre, endeløse strender, krystallklart vann og palmesus. En vennlig befolkning, overflod av arkitektoniske minnesmerker, god standard på hoteller og mat – en reise til Sri Lanka er en opplevelse for livet. Her er det godt å være turist!

bed of red and pink tulip flowers

Blomstercruise i Belgia og Nederland

Bli med reiseleder Karl-Gunnar til Nederland!

Midt i vårblomstringen kan du bli med reiseleder Karl – Gunnar på et 5-dagers elvecruise i Nederland og Belgia. Vi besøker blant annet den kjente blomsterparken Keukenhof, samt Antwerpen og Rotterdam. Vi bor på et flott 4*skip som har hyggelig restaurant ombord, samt innbydende terrasser og soldekk hvor en kan nyte utsikten mens en seiler! Det er full pensjon inkludert på hele turen.

Big cruiseship

Transatlantisk Cruise fra Brasil til Oslo

Vi er klare for et nytt eventyr og gleder oss til å  invitere dere med på denne spesielle reisen som starter i Brasil og ender opp i Oslo. Cruiset byr på eventyrlige opplevelser fra verdensmetropolen São Paulo til flere historiske byer. Det er noe ved en havseilas som vekker minner om en svunnen tid da selve reisen var like viktig som reisemålet.
En transatlantisk reise innebærer å reise på en komfortabel og stilfull måte i et saktere, mer sivilisert tempo; den elegante reisingens kunst.
På et cruise får du mye for pengene, og sammenlignet med andre ferieformer inngår det meste i prisen. Ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie, og i de ulike havnene kan du bli med på flere spennende utflukter.

Amalfi italia

Vandretur langs den vakre Amalfikysten

Syd for Napoli og Sorrento-halvøya ligger det et idyllisk paradis,  Amalfi-kysten, en av verdens aller vakreste kyststrekninger. Med utallige muligheter for panoramautsikt over det smaragdgrønne Middelhavet, er dette området et sted mange ønsker å oppleve en gang i livet. Fargerike landsbyer klamrer seg til bratte skråninger, som avløses av grønne olivenlunder og terrasser med sitrontrær. Denne turen byr på håndplukkede vandrestrekninger som kan tilpasses ulike vanskelighetsgrader, og deilig italiensk mat.
Når du reiser hjem igjen, vil du ta med deg minner fra vakre vandreturer, god mat og med følelsen av at du har opplevd det ekte Italia!

beach

Albir og Costa Blanca

På solrike Costa Blanca er det godt å være turist. Dette er et av favorittstedene i Spania for nordmenn som vil oppleve «sydenstemning». Costa Blanca kan være stolte av sine 300 årlige soldager. I dette området er det kort vei mellom sjø og fjell og landskapet i midten er krydret med idylliske steder og landsbyer. De vakre storbyene Alicante og Valencia kan lett nås med en behagelig togtur. Vi skal bo i Albir, en intim by med butikker og kafeer og kort avstand til sjøen. Albir Playa Hotel og Spa er vårt favoritt hotell her, et moderne hotell med alle de fasiliteter som vil gjøre ditt opphold til en god opplevelse, her vil du trives!  Velsmakende mat i kombinasjon med hyggelige medreisende, et godt klima og spennende utflukter – hva mer kan man ønske seg? Bienvenido a España!

Bli med til Salou på Spanias solkyst

Salou har i de siste årene etablert seg som en populær by for solhungrige fra hele Europa. Salou ligger midt i hjertet av Costa Dorada, med kort avstand til severdigheter som fjellkjeden Montserrat, vinregionen Priorat og sjarmerende Sitges. På Costa Dorada kan man nyte rundt 300 soldager i året og denne kysten har skryte av noen av de flotteste strendene i Spania. Salou har det vi forbinder med en ferieby – flotte strender, hyggelige kafeer og restauranter som serverer deilig middelhavskost, og masse spennende forretninger med fordelaktige priser. Byen er kjent for sin lange strandpromenade dekorert med frodige palmer og sine eksklusive villaer. Hotel Sol Costa Daurada er vårt favoritt hotell her med fasiliteter som vil gjøre ditt opphold til en god opplevelse, her vil du trives!  Velsmakende mat i kombinasjon med hyggelige medreisende, et godt klima og spennende utflukter –  hva mer kan man ønske seg? Bienvenido a España!

 

Amalfi italia

Vandretur langs den vakre Amalfikysten

Syd for Napoli og Sorrento-halvøya ligger det et idyllisk paradis,  Amalfi-kysten, en av verdens aller vakreste kyststrekninger. Med utallige muligheter for panoramautsikt over det smaragdgrønne Middelhavet, er dette området et sted mange ønsker å oppleve en gang i livet. Fargerike landsbyer klamrer seg til bratte skråninger, som avløses av grønne olivenlunder og terrasser med sitrontrær. Denne turen byr på håndplukkede vandrestrekninger som kan tilpasses ulike vanskelighetsgrader, og deilig italiensk mat.
Når du reiser hjem igjen, vil du ta med deg minner fra vakre vandreturer, god mat og med følelsen av at du har opplevd det ekte Italia!

Spenst Nesttun til Salou – Gruppe 2 – få plasser igjen

En uke i Syden er en god investering for å møte den kalde årstid hjemme

En uke i Syden er en god investering for å møte den kalde årstid hjemme.
Gled deg til en uke full av trening, avslapping, godt mat og ikke minst påfyll av ny energi. Forskjellig aktiviteter og treningsopplegg ledet av dyktige instruktører gjør godt for kroppen. Sol, bad og varme likeså, enten man velger å ligge ved bassengkanten eller på en solstol på stranda. Vi har trening for ALLE, så her er ingen krav til verken form eller hvor mye du vil delta på denne uken. Dersom man ønsker å ha reise med barn, venner, kjæreste eller alene så skal vi uansett sørge for at dere får en god opplevelse sammen med oss.
Det å vandre rundt i byen Salou er en fargerik opplevelse. Mange butikker lokker med billige varer, og fortauskafeer og restauranter ønsker deg velkommen med god mat og drikke til rimelige priser.
En reise sammen med likesinnede gir også god energi – når man trener, er sammen på utflukt og samles til fellesmåltidene på hotellet. Men det viktigste – denne uka er det du som bestemmer både aktivitetsnivå og hva du ønsker å bruke 8 deilige syden-dager til! Vi lover Høy puls, yoga, BodyART, styrke, kravling i sanden, rolige morgenturer mm.

Marit Rørbakken
Spenst Nesttun
Mob 981 85625

 

 

Arna Frivilligsentral til Albir i Spania

På solrike Costa Blanca er det godt å være turist. Dette er et av favorittstedene i Spania for nordmenn som vil oppleve «sydenstemning».  Costa Blanca kan være stolte av sine 300 årlige soldager. I dette området er det kort vei mellom sjø og fjell og landskapet i midten er krydret med idylliske steder og landsbyer. De vakre storbyene Alicante og Valencia kan lett nås med en behagelig togtur. Vi skal bo i Albir, en intim by med butikker og kafeer og kort avstand til sjøen. Albir Playa Hotel og Spa er vårt favoritt hotell her, et moderne hotell med alle de fasiliteter som vil gjøre ditt opphold til en god opplevelse, her vil du trives!  Velsmakende mat i kombinasjon med hyggelige medreisende, et godt klima og spennende utflukter –  hva mer kan man ønske seg? Bienvenido a España!

brown concrete building near mountain during daytime

Rundreise i fargerike Marokko

Bli med reiseleder Karl-Gunnar til spennende Marokko!
Bare et steinkast fra Europa venter eventyret på oss. Kongeriket Marokko har fascinert reisende i århundrer, og gjør inntrykk med sine farger, lyder og smaker. Spennvidden er stor fra Saharas kamelkaravaner til de endeløse sandstrendene ved kysten der solnedgangen er en eksplosjon av farger. Du vil bli sjarmert av marokkansk gjestfrihet, og landets kjøkken begeistrer enten det serveres på en elegant restaurant eller en lokal riad. Den eksotiske basaren i Marrakech er høydepunktet for den handleglade, mens historiske byer som Fès og Casablanca vekker nysgjerrigheten. I de høye Atlasfjellene kan du oppleve frodige daler med maleriske berberlandsbyer. Bli med til et land som tar godt vare på sine gjester, med en behagelig temperatur og solrike dager som bonus!

 

  • 1
  • 2