Avreiselokasjon: Oslo

Vietnam

Bli med reiseleder Karl-Gunnar til Vietnam!

Vietnam tar oss imot med et smil. Dette vakre og langstrakte landet byr på utilgjengelige fjellområder, endeløse rismarker og vakre palmestrender. Her kan du smake deg gjennom de fargerike markedene i Saigon, og kjenne på det travle dagliglivet langs Mekongfloden. Etter noen opplevelsesrike dager skal det bli godt å kjenne roen senke seg og bare nyte dagene på den vakre Mui Ne stranden. På denne vakre stranden er det hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge når sola står som høyest. Gled deg til å oppleve et fantastisk og fascinerende land!

elephants

Eksotiske Sri Lanka

Marco Polo mente Sri Lanka var den fineste øya i verden. Det tror vi du også vil synes hvis du blir med oss og utforsker landets sagnomsuste skjønnhet. Dette er virkelig perlen i Det indiske hav. Sri Lanka er en liten øy, men har en utrolig variasjon i landskap og naturopplevelser – tropiske skoger med elver og imponerende fossefall, fjell høyere enn våre, endeløse strender, krystallklart vann og palmesus. En vennlig befolkning, overflod av arkitektoniske minnesmerker, god standard på hoteller og mat – en reise til Sri Lanka er en opplevelse for livet. Her er det godt å være turist!

bed of red and pink tulip flowers

Blomstercruise i Belgia og Nederland

Bli med reiseleder Karl-Gunnar til Nederland!

Midt i vårblomstringen kan du bli med reiseleder Karl – Gunnar på et 5-dagers elvecruise i Nederland og Belgia. Vi besøker blant annet den kjente blomsterparken Keukenhof, samt Antwerpen og Rotterdam. Vi bor på et flott 4*skip som har hyggelig restaurant ombord, samt innbydende terrasser og soldekk hvor en kan nyte utsikten mens en seiler! Det er full pensjon inkludert på hele turen.

Big cruiseship

Transatlantisk Cruise fra Brasil til Oslo

Vi er klare for et nytt eventyr og gleder oss til å  invitere dere med på denne spesielle reisen som starter i Brasil og ender opp i Oslo. Cruiset byr på eventyrlige opplevelser fra verdensmetropolen São Paulo til flere historiske byer. Det er noe ved en havseilas som vekker minner om en svunnen tid da selve reisen var like viktig som reisemålet.
En transatlantisk reise innebærer å reise på en komfortabel og stilfull måte i et saktere, mer sivilisert tempo; den elegante reisingens kunst.
På et cruise får du mye for pengene, og sammenlignet med andre ferieformer inngår det meste i prisen. Ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie, og i de ulike havnene kan du bli med på flere spennende utflukter.

brown concrete building near mountain during daytime

Rundreise i fargerike Marokko

Bli med reiseleder Karl-Gunnar til spennende Marokko!
Bare et steinkast fra Europa venter eventyret på oss. Kongeriket Marokko har fascinert reisende i århundrer, og gjør inntrykk med sine farger, lyder og smaker. Spennvidden er stor fra Saharas kamelkaravaner til de endeløse sandstrendene ved kysten der solnedgangen er en eksplosjon av farger. Du vil bli sjarmert av marokkansk gjestfrihet, og landets kjøkken begeistrer enten det serveres på en elegant restaurant eller en lokal riad. Den eksotiske basaren i Marrakech er høydepunktet for den handleglade, mens historiske byer som Fès og Casablanca vekker nysgjerrigheten. I de høye Atlasfjellene kan du oppleve frodige daler med maleriske berberlandsbyer. Bli med til et land som tar godt vare på sine gjester, med en behagelig temperatur og solrike dager som bonus!

 

silhouette of person standing on seashore during sunset

Yoga og pilates tur til Bali

Det finnes ingen øy som kan tilby så mye mangfold, fascinerende opplevelser og kultur som Bali. Den frodige tropiske vegetasjonen og det utrolig varierte landskapet omfatter alt fra herlige sandstrender og korallrev, til kunstferdig oppbygde risterrasser og imponerende vulkanfjell. Her ligger alt til rette for avslapping, kulturelle oppdagelser, daglige yoga økter og spennende matopplevelser!

Pust HELT ut – unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere, mentalt forberedt på hverdagen. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

Street with old houses

Syd – England

Bli med på en tur der du kan oppleve noe av det beste som det sydlige England kan tilby. Variert landskap fra dryppstenshulene i Cheddar til De hvite klippene ved Dover. Det er her i ”Englands hage” at vi finner det virkelige England, med staselige slott og herregårder, maleriske landsbyer bortgjemt mellom grønne åser og eldgamle løvtrær.
Vi bor i byene Salisbury og Canterbury, som begge har en spesiell plass i engelskmennenes hjerte med sine vakre katedraler og flotte middelalderbygninger.
På utfluktene vil vi få oppleve både forhistoriske kulturminner på Stonehenge, et dypdykk i romernes kurby Bath, historiske skipsverft og underjordiske sykehus fra krigens dager samt slottet der den populære tv-serien Downton Abbey er spilt inn.