Avreiselokasjon: Stavanger

færøyene Mykines_Fyr

Til Færøyene med Norsk Tur

Færøyene, et spennende øyrike med sterke røtter til Norge, og en destinasjon som flere og flere får øynene opp for. Naturen er storslått, menneskene gjestfrie, kulturen interessant og maten velsmakende. Færøyene er en verden for seg selv, med stupbratte klippevegger, frodige dalfører der grønnfargen viser seg frem i alle nyanser, fargerike bygder, et yrende fugleliv og hav på alle kanter. Velkommen til 18 øyer i Nord- Atlanteren hvor det vidunderlige lyset stadig overrasker og gleder.

 

 

Med oss på turen får vi Reiseleder Eivind Pedersen fra Norsk Tur.

green flowers with water and moutain

Bli med til Sicilia

Benytt sjansen til å bli med til en av Europas vakreste destinasjoner. Sicilia ligger mellom Europa og Afrika med nydelig Middelhavsklima. Øya har en spektakulær og frodig natur. Her klorer intime landsbyer seg fast i fjellskråninger og vingårdene bugner av druer som gir oss spennende vinopplevelser. Historiske minnesmerker bygd av sjøfarere og handelsmenn imponerer oss, og vi skal i løpet av turen få med oss blant annet:

• Europas mest aktive vulkan, Etna, en unik opplevelse
• Bilfrie Taormina med sin avslappende atmosfære
• Vulkanøya Lipari med sine fargerike hus og spennende historie
• Vandretur fra Castelmola, en av Italias vakreste landsbyer
• Den historiske hovedstaden Siracusa

Vår base blir Naxos Beach Resort som har alle de fasiliteter vi setter pris på når vi er på ferie. Hvem kan motstå en svømmetur i det krystallklare Middelhavet? Gled deg til det sicilianske kjøkken – spennende retter av ferske og gode råvarer. Gå ikke glipp av denne turen, her får man masse opplevelser for pengene.

Karl Gunnar Fjellestad har jobbet som reiseleder og guide for Norsk Tur i mange år og har reist med våre gjester over hele verden. Hans kunnskap og fortellerkunst er enestående, og han ivaretar alle på en omsorgsfull måte.  Gled deg til å bli kjent med ham – han skal være din reiseleder på turen!

cruise rhonen Lyon_shutterstock_114141880

Elvecruise på Rhône – 1 LEDIG LUGAR!

Finnes det en mer behagelig måte å reise på enn elvecruise? Du sitter på dekk mens skipet langsomt glir gjennom vakkert landskap, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre. Cruiset er «all-inclusive», der det meste av drikke er inkludert, også utenom måltidene. Turen tar oss blant annet til Lyon med en historie som strekker seg 2000 år, Arles som sies å være selve essensen av Provence og vi drikker vin på vingård i Beaujolais. Reiseleder fra Norsk Tur er med på hele turen. Vi har en uforglemmelig reise fremfor oss!

Reiseleder Nils E. Aase

 

Sister Act på Kilden i samarbeid med A-Fordel Stavanger Aftenblad

Vi inviterer deg med for å oppleve selveste Mia Gundersen i rollen som Abbedissen, som eksklusivt settes opp på Kilden i Kristiansand! 

Den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT» – basert på filmsuksessen med Whoopi Goldberg fra 1992, har gått sin seiersgang på Broadway og West End. Endelig skal Sørlandet få oppleve denne fantastiske komedien!
Handlingen finner sted i San Francisco hvor hovedpersonen må ikle seg nonnedrakt og skjule seg i et kloster fra sin mord-etterlyste ekskjæreste, som leter etter henne. Forestillingen er spekket med humor og musikk som spenner fra 70-tallets disco til storslagne ballader – dette er en musikal ingen vil klare å bli sittende stille til!

Sikre deg full pakke med transport, hotellovernatting, billett på parkettområde og en nydelig 3-retters middag i restauranten på Kilden nå!

Prokurative square in Split through stone window kroatia

På cruise i Kroatias vakre skjærgård

Bli med på en fantastisk uke i Adriaterhavets skjærgård. Kroatia har en vakker kyst med over tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Slapp av og oppdag sjarmen i den kroatiske skjærgården om bord på skipene MV MAJESTIC og MV DREAM, hvor kapteinen og mannskapet tar vare på deg.
I løpet av dagene kan du sole deg, bade, snorkle og utforske Adriaterhavet, eller bare nyte den nydelige naturen vi seiler forbi på vei til vår neste øy. Om morgenen kan du ta med kaffen opp på dekk og bare lene deg tilbake og nyte dagene! Og hver dag serveres det deilig lunsj om bord. Underveis venter spennende steder og masse opplevelser når vi hver dag ankrer opp til et nytt sted.


Reiseleder Nils Aase