Avreiselokasjon: Stavanger

Picture of snow covered Viborg, blue sky in the back

Førjulstur til Viborg og Aarhus

Har du lyst å oppleve den danske førjulstiden? Da skal du unne deg en deilig førsjulstur til Viborg og Aarhus!

Vi bor godt på Golf Hotel Viborg, som har en behagelig beliggenhet like ved en av byens mange sjøer og kort vei inn til bysentrumet. Byen er pyntet i sin fineste julestas, og den lune julestemningen sprer seg ut i alle gater og butikker.
Vi drar på utflukt til julebyen Aarhus – hvor gammeldags jul møter moderne jul i en storby. Her vrimler det av julemarkeder, og juleatmosfæren er drysset ut over byens gater og kvartaler.

La deg forføre av fortryllende julelys og fargerike juleopplevelser!

Prokurative square in Split through stone window kroatia

På cruise i Kroatias vakre skjærgård

Bli med på en fantastisk uke i Adriaterhavets skjærgård. Kroatia har en vakker kyst med over tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Slapp av og oppdag sjarmen i den kroatiske skjærgården om bord på skipene SPALATO og MV DREAM, hvor kapteinen og mannskapet tar vare på deg.
I løpet av dagen kan du sole deg, bade, snorkle og utforske Adriaterhavet, eller bare nyte den nydelige naturen vi seiler forbi på vei til vår neste øy. Om morgenen kan du ta med kaffen opp på dekk og bare lene deg tilbake og nyte dagen! Og hver dag serveres det deilig lunsj om bord. Underveis venter spennende steder og masse opplevelser når vi hver dag ankrer opp til et nytt sted.