Avreiselokasjon: Stavanger

Juletur til Krakow

Med lidenskap griper Krakow fatt i deg – den er Polens kulturelle hjerte og har rykte på seg for å være landets vakreste by. Her kan du oppleve kongelig storhet, Øst-Europas eldste universitet, den forrige pavens fødested og det største middelaldertorg i Europa. Hver desember forvandles sentrum til et stort og flott julemarked med god mat og drikke, ost, treleker, flott julepynt og suvenirer. Det arrangeres også konserter som garanterer julestemningen. Krakow er en by det er lett å bli avhengig av, og hit kommer du gjerne tilbake.

En kunstnerisk reise i Nederland

Fra ikoniske mesterverk av Rembrandt og Van Gogh til moderne kunst, Nederland byr på en unik kunstopplevelse. Denne turen er virkelig en opplevelse for deg som elsker kunst og kultur. Vi bor i byen Haag – kjent som Nederlands administrative sentrum. Her holder mange internasjonale selskap og ambassader til, men Haag er ingen kjedelig by full av diplomater og forretningsfolk. Tvert i mot, det er en by med veldig bredt utvalg av restauranter, barer og byliv.

albania St-John-ved-Ohrid nord makedonia

Albania og Nord-Makedonia

En reise til Albania og Nord-Makedonia kan anbefales på det varmeste. Vi reiser mellom storbyer, rustikke landsbyer, storslått natur og ender opp ved Adriaterhavets deilige strender.

Albania er en stolt nasjon som har reist seg fra asken etter en lang periode med undertrykkelse. Landet bugner av naturskjønnhet og fargerike opplevelser som garantert vil sjarmere deg.
Nord-Makedonia ble i likhet med Albania en egen nasjon i 1991. Dette spesielle fjell-landet har mer enn 50 krystallklare innsjøer, og makedonerne tar godt vare på tradisjonene sine. Albanerne og makedonerne er begge gjestfrie folkeslag, noe du vil oppleve rikelig i løpet av denne turen. Du vil kanskje også bli positivt overrasket over nivået på maten. Det er med andre ord duket for en helt spesiell reise til to av Europas mest spennende land!

Opplev Vietnam

Bli med reiseleder Nils til Vietnam!
Vietnam tar oss imot med et smil. Dette vakre og langstrakte landet byr på utilgjengelige fjellområder, endeløse rismarker og vakre palmestrender. Her kan du smake deg gjennom de fargerike markedene i Saigon, og kjenne på det travle dagliglivet langs Mekongfloden. Etter opplevelsesrike dager i Saigon skal vi bo 2 netter på et flytende hotel i Mekong Delta. De siste dagene av turen skal det bli godt å kjenne roen senke seg og bare nyte dagene på den vakre Mui Ne stranden. På denne vakre stranden er det hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge når sola står som høyest. Gled deg til å oppleve et fantastisk og fascinerende land!

 

Cruise Kroatia MV Antonela

Cruise i Kroatias vakre skjærgård

Bli med på en fantastisk uke i Adriaterhavets skjærgård. Kroatia har en vakker kyst med over tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Slapp av og oppdag sjarmen i den kroatiske skjærgården om bord på skipet MV Antonela, hvor kapteinen og hans mannskap tar vare på deg.

I løpet av dagen kan du sole deg, bade, snorkle og utforske Adriaterhavet, eller bare nyte den nydelige naturen vi seiler forbi på vei til vår neste øy. Om morgenen kan du ta med kaffen opp på dekk og bare lene deg tilbake og nyte dagen! Og hver dag serveres det deilig lunsj om bord. Underveis venter spennende steder og masse opplevelser når vi hver dag ankrer opp til et nytt sted.

Yoga og pilates tur til Bali

Det finnes ingen øy som kan tilby så mye mangfold, fascinerende opplevelser og kultur som Bali. Den frodige tropiske vegetasjonen og det utrolig varierte landskapet omfatter alt fra herlige sandstrender og korallrev, til kunstferdig oppbygde risterrasser og imponerende vulkanfjell. Her ligger alt til rette for avslapping, kulturelle oppdagelser, daglige yoga økter og spennende matopplevelser!

Pust HELT ut – unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere, mentalt forberedt på hverdagen. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

«Denne turen unner jeg alle å få oppleve, den ble et minne for livet! »
«Jeg vil gjerne si takk til dere alle for en helt nydelig tur til Bali. Er fylt med takknemmelighet og glede»
«Kommer til å savne yoga og pilates hver dag, et minne for livet»
«Tenk at så mange vakre ukjente damer skulle lage så mange vakre minner for livet sammen. Så takknemlig for at hver enkelt ble med på drømmereisen»

– Kommentarer fra deltakere på yoga og pilates-turen i jan/feb 2024

The Beatles og musikkhistorie i Liverpool og Manchester

Liverpool har vært gjennom en spennende forvandling, og ble utnevnt som verdens kulturhovedstad for 2008. Havneområdet er en historisk attraksjon og ble tatt med på UNESCOs verdensarvliste i 2004. Du kommer ikke utenom fotballaget Liverpool som forsvarer byens ære på legendariske Anfield, og The Beatles, byens store helter.  Denne turen tar oss med på en reise gjennom livene til det legendariske bandet og medlemmene Paul McCartney, John Lennon, George Harrison og Ringo Starr. Vi besøker interessante steder og tar et dypdykk inn i The Beatles og den britiske musikkhistorien.

«Life is what happens to you while you’re busy making other plans.» – John Lennon.

SpareBank 1 SR-Bank til Sør-Afrika

Bli med oss på tur til Sør-Afrika!

Sør-Afrika er fargerik og full av kontraster. Tropisk skog og ørkenaktige landområder, fjell som tar pusten fra deg og savanner som rekker fra den ene horisonten til den andre.  Lange, gylne strender og bratte klippekyster – alt dette har formet Sør-Afrika. Pulserende storbyer som Cape Town og Johannesburg, endeløse vinmarker i Stellenbosch og et eksotisk dyreliv i Krüger Nasjonalpark. En reise hvor du er på storbyferie, på vintur og på safari, møter gjestfrie mennesker og får opplevelser som kun finnes her. Sommertemperaturer, god mat og drikke og hyggelige medreisende får du på kjøpet!

 

 

 

 

 

Reiseleder Karl Gunnar Fjellestad

Bli med til Salou på Spanias solkyst

Salou har i de siste årene blitt en populær by for de som liker sol og varme. Byen ligger i hjertet av Costa Daurada, kun en times kjøretur syd for Barcelona. Her nyter man rundt 300 soldager i året og denne kyststrekningen kan skryte av noen av de flotteste strendene i Spania. Salou har det vi forbinder med en ferieby – bading, hyggelige kafeer, restauranter som serverer deilig middelhavskost, promenadegate dekorert med frodige palmer og eksklusive villaer, og spennende forretninger med varer til fordelaktige priser. Hotellet vårt har et hyggelig uteområde med bassenger og solstoler.

Vi tilbyr frivillige utflukter for de som liker å ha en aktive ferie og se og oppdage så mye som mulig når de er på et nytt sted.

 

boat on blue water

Cruise i Kroatias vakre skjærgård

Bli med på en fantastisk uke i Adriaterhavets skjærgård. Kroatia har en vakker kyst med over tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Slapp av og oppdag sjarmen i den kroatiske skjærgården om bord på skipet MV PARADIS, hvor kapteinen og hans mannskap tar vare på deg.
I løpet av dagen kan du sole deg, bade, snorkle og utforske Adriaterhavet, eller bare nyte den nydelige naturen vi seiler forbi på vei til vår neste øy. Om morgenen kan du ta med kaffen opp på dekk og bare lene deg tilbake og nyte dagen! Og hver dag serveres det deilig lunsj om bord. Underveis venter spennende steder og masse opplevelser når vi hver dag ankrer opp til et nytt sted.

  • 1
  • 2