Fornøyde kunder

«Vi ønsker å takke dere for en god hjelp med reisen vår sammen med Sørlanskefotograflaug. Fra det øyeblikket vi kontaktet dere til det øyeblikket vi vendte hjem, var opplevelsen feilfri og behagelig.
Vi setter virkelig pris på den personlige oppmerksomheten dere ga oss gjennom hele reisen, og svarte oss akkurat når vi trengte. Takk igjen for alt dere gjorde for å gjøre denne opplevelsen så lettvint. Vi ser frem til å reise med dere igjen i fremtiden og vil ikke nøle med å anbefale Norsk Tur til venner, familie og andre bedrifter!»
Maren Granås Tønnessen
Sørlanskefotograflaug

«For oss i Egde er Norsk Tur et naturlig valg av samarbeidspartner for gjennomføring av våre firmaturer.
Norsk Tur er kjent for sin profesjonalitet og evne til å skreddersy opplevelser som passer våre behov.
Gjennom nøye planlagte aktiviteter og reiser, får våre ansatte muligheten til å bygge sterke relasjoner, dele unike opplevelser og skape minner sammen. Med Norsk Tur som partner sikrer vi at våre firmaturer ikke bare er velorganiserte, men også faglig og sosialt inspirerende og engasjerende for alle våre ansatte.»
Renate Ommundsen, Leder Mennesker & Kultur

«Da er en svært vellykket tur til Helsinki gjennomført for Marker Sparebank. Tusen takk for all hjelp i forkant og ikke minst under oppholdet. Vi har kost oss og har hatt gleden av å bli kjent med Nathalie – ei fantastisk hyggelig, blid og behjelpelig jente som vi alle har blitt veldig glad i og imponert over. Hun sørget for alt gikk helt etter planen. Jeg har fått så mange gode og hyggelige tilbakemeldinger fra mine ansatte.»
Rune Iversen, adm. bankskjef

«Eksemplarisk kundeservice og kompetansenivå. Scorer høyt på effektivitet og tilgjengelighet, samt ærlige tilbakemeldinger. Prosessen var ryddig og vi endte opp med en kjempefin tur. Det er ikke siste gang vi bruker Norsk Tur v/Gunn Thue!»
Espen Vik, salgssjef

avisa_nordlys

«Fantastisk å reise på firmatur med Norsk Tur, de ordner alt vi måtte ønske!»
Anette Sanderød Wold, autorisert finanisell rådgiver

«Vi har benyttet Norsk Tur på flere av våre firmaturer. Arrangering av turer for ansatte er krevende tidsmessig og det flytter fokus for meg, som daglig leder, over på logistikk når jeg egentlig ønsker å bruke tid og hyggelige timer sammen med ansatte. Når Norsk Tur hjelper oss med turene har jeg «fri» på lik linje med alle andre ansatte, og kan bruke tiden på mine hyggelige kollegaer. Å reise med Norsk Tur er en fantastisk opplevelse. God informasjon før avreise, tilgjengelig infopakker til ansatte og ikke minst følelsen av «rød løper» under hele turen. Vi i Nordlo Vennesla kan på det sterkeste anbefale Norsk Tur!»
Geir Sandaker, daglig leder

«Vår erfaring med Norsk Tur har alltid vært svært god. Vi er alltid trygg på at bestilt aktivitet passer vår gruppe optimalt. Valg av bosted og bespisning har alltid vært helt etter våre forventninger. Vi benytter anledningen til å takke mange fantastiske opplevelser.»
Frank Karlsen, avdelingssjef

«Beste servicen 24/7 uansett hvor vi er i verden! Leverer år på år med nye fantastiske reisemål.»
Haktor Slåke

«Vi er veldig fornøyde med både turen og ikke minst Norsk Turs innsats. Vi fikk topp service og oppfølging hele veien – fra planlegging, bestilling og til selve gjennomføringen. Meget fornøyd med turmål, informasjon, guide og ikke minst med Gunn i Norsk Tur. Vi vil trolig benytte Norsk Tur ved neste anledning også.»
Geir Nisja, daglig leder

«Med god hjelp av Norsk Tur ble vår tur til Barcelona i forbindelse med et TV-kurs en suksess. Norsk Tur var tett på oss i planleggingen av turen og var alltid tilgjengelig for service og oppfølging når vi var i Barcelona, og fulgte oss også godt opp etter avsluttet tur. Vi gir Norsk Tur våre beste anbefalinger.»
Terje Axe Sørensen, nestleder SAFE i Equinor – avdeling Sokkel

«Norsk Tur har flere ganger organisert firmaturer for oss med godt innhold og flotte opplevelser.»
John Arild Nord-Varhaug

 

«Vi hadde en hyggelig og bekymringsfri tur med Norsk Tur. Vi opplevde Norsk Tur som en profesjonell aktør.»
Kaja Høitomt Hansen, HR og Økonomiansvarlig

Flere fornøyde kunder