Fornøyde kunder

«Eksemplarisk kundeservice og kompetansenivå. Scorer høyt på effektivitet og tilgjengelighet, samt ærlige tilbakemeldinger. Prosessen var ryddig og vi endte opp med en kjempefin tur. Det er ikke siste gang vi bruker Norsk Tur v/Gunn Thue!»
Espen Vik, salgssjef

avisa_nordlys

«Fantastisk å reise på firmatur med Norsk Tur, de ordner alt vi måtte ønske!»
Anette Sanderød Wold, autorisert finanisell rådgiver

«Vi har benyttet Norsk Tur på flere av våre firmaturer. Arrangering av turer for ansatte er krevende tidsmessig og det flytter fokus for meg, som daglig leder, over på logistikk når jeg egentlig ønsker å bruke tid og hyggelige timer sammen med ansatte. Når Norsk Tur hjelper oss med turene har jeg «fri» på lik linje med alle andre ansatte, og kan bruke tiden på mine hyggelige kollegaer. Å reise med Norsk Tur er en fantastisk opplevelse. God informasjon før avreise, tilgjengelig infopakker til ansatte og ikke minst følelsen av «rød løper» under hele turen. Vi i Nordlo Vennesla kan på det sterkeste anbefale Norsk Tur!»
Geir Sandaker, daglig leder

«Vår erfaring med Norsk Tur har alltid vært svært god. Vi er alltid trygg på at bestilt aktivitet passer vår gruppe optimalt. Valg av bosted og bespisning har alltid vært helt etter våre forventninger. Vi benytter anledningen til å takke mange fantastiske opplevelser.»
Frank Karlsen, avdelingssjef

«Beste servicen 24/7 uansett hvor vi er i verden! Leverer år på år med nye fantastiske reisemål.»
Haktor Slåke

«Vi er veldig fornøyde med både turen og ikke minst Norsk Turs innsats. Vi fikk topp service og oppfølging hele veien – fra planlegging, bestilling og til selve gjennomføringen. Meget fornøyd med turmål, informasjon, guide og ikke minst med Gunn i Norsk Tur. Vi vil trolig benytte Norsk Tur ved neste anledning også.»
Geir Nisja, daglig leder

«Med god hjelp av Norsk Tur ble vår tur til Barcelona i forbindelse med et TV-kurs en suksess. Norsk Tur var tett på oss i planleggingen av turen og var alltid tilgjengelig for service og oppfølging når vi var i Barcelona, og fulgte oss også godt opp etter avsluttet tur. Vi gir Norsk Tur våre beste anbefalinger.»
Terje Axe Sørensen, nestleder SAFE i Equinor – avdeling Sokkel

«Norsk Tur har flere ganger organisert firmaturer for oss med godt innhold og flotte opplevelser.»
John Arild Nord-Varhaug

«Vi hadde en hyggelig og bekymringsfri tur med Norsk Tur. Vi opplevde Norsk Tur som en profesjonell aktør.»
Kaja Høitomt Hansen, HR og Økonomiansvarlig

Flere fornøyde kunder