Til Graz med Hennig-Olsen

12. - 14. oktober 2017

Bestillingen er bindende ved påmelding.

Ved avbestilling uten gyldig grunn (sykemelding) vil du bli belastet for turen. Dersom du ønsker enkeltrom blir du belastet kr 890,- for dette i tillegg til egenandelen. Det er begrenset antall enkeltrom.

Egenandelen er kr 950,- pr. person.

Alle må ha med gyldig pass. Husk å sjekke i god tid før avreise at passet ditt er gyldig, Ved påmelding må navnet ditt være skrevet som i passet.

HUSK å gi oss tilbakemelding om eventuelle allergier eller spesielle diettkrav. Dette gjøres i Kommentarfeltet ved påmelding.

Ved påmelding kan du velge mellom enkeltrom, dobbeltrom eller twinrom. Dobbeltrom er et rom med dobbeltseng for 2 personer. Twinrom er et rom med 2 separate senger for 2 personer. Velger du dobbelt eller twin rom kan du notere ned ønske om hvem du vil dele med.

Påmeldingsfrist er 15. mai

 

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i "Alminnelige vilkår for pakkereiser" som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser ("Pakkereiseloven") og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene.