AMSTERDAM

- på kanalene løs!

  • 01.05.2015
  • 3 dager
  • 7 675,-

1. - 3. mai 2015

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, og den mest liberale narkotika-politikken. Byen er en smeltedigel av folkeslag, syklene like mange som innbyggerne, og ingen steder er husene smalere enn i Amsterdam. Shoppingen er et eventyr med utallige markeder og et overveldende utvalg av blomsterløk, diamanter, motebutikker mm. Amsterdam er en feiring av livet på godt og vondt. Bli med og opplev en deilig verdensby!

Les mer om hva som er nyttig å vite på reise til AMSTERDAM.

Program for turen

Fredag 1. mai 2015: Reisedag
Lørdag 2. mai 2015: Sykkeltur og sightseeing
Søndag 3. mai 2015: Kanalcruise og hjemreise

Priser

Turen inkluderer

Fly t/r Oslo – Amsterdam
Buss t/r flyplass – hotell
2 overnattinger på 4* hotell i twin
2 frokoster
3 lunsjer hvorav 1 med ubegrenset drikke (kanalcruise)
2 middager
Cocktail workshop
Sykkeltur med guide
Kanalcruise

Tillegg:
Enkeltrom kr 1000,- per pers
Drikke til måltider

Program

Fredag 1. mai 2015: Reisedag

/globalassets/europa/amsterdam/amsterdam-programbilder/7_cropped.jpg

Gruppe 1:
SK821 fra Oslo til Amsterdam 08.00-09.55
Buss til sentrum, gruppen slippes av ved Albert Cuyp Market, som med over 300 boder sies å være det best kjente markedet i Europa. For de mindre shoppingglade, anbefales en av de mange vannhullene i området, eller en tur til The Heineken Experience (rett rundt hjørnet fra markedet). Opplev en høyteknologisk reise gjennom hele produksjons prosessen til dette verdenskjente ølet, med alt fra 4D til smaksprøver og opplæring i hvordan du skal drikke Heineken øl på korrekt vis.
Bagasjen bringes til hotellet.

Gruppe 2:
KL1142 fra Oslo til Amsterdam 09.25-11.10
Transfer til Hard Rock Cafe for lunsj sammen med gruppe 1. (Bagasjen bringes til hotellet). God og mett går turen til fots videre til House of Bols, et geneverhus fra 1575. Her får vi en guidet tur som involverer alle sansene. Deretter blir det ”Cocktail Workshop” – det skal shakes – mixes – blendes og smakes. Vi garanterer en minneverdig opplevelse!

NH Carlton
Hotellet ligger ca 20 minutters gange fra geneverhuset, NH Carlton, et flott 4-stjerners hotell med sentral beliggenhet ved siden av det berømte blomstermarkedet og Rembrandt Square. Perfekt plassering for å få maksimalt ut av oppholdet ditt i Amsterdam!
www.nh-hotels.com

Middag i kveld er i gåavstand fra hotellet, Restaurant Pasta e Basta – en litt annerledes restaurant med syngende kelnere. Tenk å nyte fantastiske sanger mens deilig italiensk mat blir servert!

Lørdag 2. mai 2015: Sykkeltur og sightseeing

/globalassets/europa/amsterdam/amsterdam-store-bilder/amsterdam_sykler.jpg

Frokost på hotellet.

Offisielt er det 600 000 sykler i Amsterdam, ikke rart de omtales som Europas kinesere! Men det er en god grunn til å det tråkkes – denne byen sees nemlig best fra sykkelsete. Langs de vakre kanalene, over små broer og gjennom trange gater. Guiden loser og forteller. Det blir også smaksprøve av den berømte Genéver – nasjonaldrikken her. Sightseeingrunden avsluttes med lunsj på Restaurant Haesje Claes (gåavstand fra hotellet). Her serveres tradisjonelle hollandske retter i en historisk og avslappet miljø.

Middag i dag blir midt på Rembrandtplein – her er det alltid folksomt, særlig i helgene. Mye liv og røre, restauranter, utesteder, og gate-performance hører med til gatebildet her. Vi skal nyte en bedre middag på en indonesisk restaurant som serverer et typisk ”Rijstafel”, et måltid bestående av 16 småretter. Siden Indonesia tidligere var nederlandsk koloni, er maten herfra en spesialitet i Amsterdam.
http://www.indrapura.nl

Søndag 3. mai 2015: Kanalcruise og hjemreise

/globalassets/europa/amsterdam/amsterdam-store-bilder/canalcruise.jpg

Etter frokost kan bagasjen settes til oppbevaring på hotellet.

Kanalcruise er nesten obligatorisk når man besøker Amsterdam. Da får du oppleve en trivelig lunsj med fantastisk utsikt til byen. Er været på vår side, kan taket åpnes og vi forvandler båtene til flytende private terrasser! En avslappende og artig måte å oppleve byen på. Lunsjen serveres med ubegrenset drikke, (vin og øl samt mineralvann).

Gruppe 2:
Buss tilbake til flyplassen.
KL1149 fra Amsterdam til Oslo 16.45-18.30

Gruppe 1:
Buss tilbake til flyplassen.
SK828 fra Amsterdam til Oslo 19.05-20.50