Nytt fra Norsk Tur november 2014 Kan du ikke lese denne e-posten? Klikk her.
Norsk Tur sin logo

Gruppereiser - Venneturer - Firmaturer

Aktuelt reisemål: CUBA

Vi har en fantastisk fin og spennende tur til Cuba i februar som er åpen for alle som har lyst på en enestående opplevelse. Bli med og opplev Cuba før det er for sent! Klikk på linken under og meld deg på turen.


www.norsktur.no

2014 er et spesielt år for Norsk Tur – det er i år 30 år siden Sissel Nordhagen og Torbjørn Fjermestad startet firmaet. På nyåret presentere vi vår nye grafiske profil, og like før påske lanserte vi helt nye nettsider.

Internett blir en stadig viktigere salgskanal i reiselivsbransjen og vi har jobbet hardt med å skape inspirerende og funksjonelle sider for våre destinasjoner som skal friste deltakerne til å bli med oss på tur. På de nye nettsidene presenterer vi alle destinasjonene vi tilbyr, med forslag til dagsprogram og aktiviteter. Under Aktuelle Reiser vil du også finne turer som du kan melde deg på direkte, uten å være del av en gruppe.

Har du vært inne på de nye sidene? Hva synes du? Nettsidene utvikles hele tiden og vi vil gjerne høre både ros og ris slik at vi kan forbedre oss. Send en mail til Anne Cathrine på acg@norsktur.no.no dersom du har tilbakemeldinger du vil dele med oss.


Instagram

Gode bilder fra spennende destinasjoner er noe av det viktigste verktøyet vi har for å selge gode opplevelser. Det er også gøy å se hvordan våre deltakere har det når de er på tur med oss. Nederst på forsiden på norsktur.no viser vi Instagram-bilder som er tagget med #norsktur. Har du en Instagram-konto kan du tagge både nye og gamle bilder for å bli med i denne uhøytidelige bildekarusellen. Bildene blir også vist på våre Facebooksider: facebook.com/norsktur


Ny besøksadresse: Tollbodgata 6, 4 etg.

Etter 23 år med kontorer i Kongensgate 11 har Norsk Tur tatt steget opp i en helt ny klasse. Våre nye kontorer ligger i 4. etasje i Tollbodgata 6 (bare to små kvartaler unna de gamle) og vi er ikke rent lite stolte. Etter et par hektiske måneder med oppussing har vi endelig fått alt på ett plan, det er lyst og luftig og vi er til dels mer fargekoordinerte i grått og lilla. Og kommer du på besøk til oss er det godt mulig du blir servert kaffe fra Cuba Life – byens beste kaffebar som ligger i 1. etasje. Postadressen er den samme gamle: Postboks 242, 4663 Kristiansand.


Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.