Bli med til sol og varme i Sør-Afrika eller på Cuba!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Få følelsen av sommer - i høst!

Det er fremdeles noen ledige plasser på høstens avganger. Men ikke vent for lenge med å bestille høstens drømmereise - snart er det fullt!

/globalassets/afrika/sor-afrika/sor-afrika-store-bilder/township_skolebarn_redigert.jpg

Bli med og oppdag Mandelas Sør-Afrika og fargerike Swaziland
4. – 14. november 2015

Tropisk skog og ørkenaktige landområder, fjell som tar pusten fra deg, og savanner som rekker fra den ene horisonten til den andre. Lange, gylne strender og bratte klippekyster – alt dette er med på å forme Sør-Afrika. Vi får med oss høydepunkter som Cape Town, Robben Island, Kruger Nasjonalpark og eksotiske Swaziland. Landsbybesøk står også på menyen.

Høres det fristende ut? Vi kan love deg en spektakulær reise med store kontraster, spennende historie, ville dyr, god mat og vin, og rørende skjebner. Dette er en tur du ikke vil gå glipp av, og som du aldri vil glemme! 

Klikk her og les mer om hva du ikke vil gå glipp av...


Gamle biler. Fargerik. Havanna, Cuba

Bli med til forørende Cuba før det er for sent!

30. november - 10. desember 2015

Enten du besøker Cuba for første gang, eller vender tilbake for å nyte mer av dette fascinerende landet, er vi sikre på at du vil få en helt spesiell opplevelse på tur med oss. Cuba er annerledes-landet som i over 50 år har levd med en visjon om likhet for alle, gamle veteranbiler og fete sigarer. Til tross for internasjonale sanksjoner har befolkningen bevart stoltheten, omsorgen og livsgleden. Nå varsler USA endringer, og Cuba går inn i en svært spennende tid. Ingen vet hva som vil skje, bare at ting aldri vil bli det samme igjen.

Nå er altså tiden inne for å oppleve det ekte Cuba før det er for sent! Bo hjemme hos en typisk cubansk familie. Bli med på «jam session” i et privat hjem, en opplevelse som setter seg i ryggmargen. Møt menneskene, rytmene og historien som har vært med på å forme landet, og føl på drømmene som skal skape framtiden.


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.