Cuba lokker med fargerike mennesker, eggende rytmer og mye mer!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Bli med oss til fargerike CUBA!

Det finnes tusenvis av grunner til å reise til Cuba - her gir vi deg fem. Tiden er inne for å oppleve det ekte Cuba!

5 gode grunner til å reise til Cuba

5 gode grunner til å reise til Cuba i høst!

1: Havanna – sjarmerende forfall
Havanna er storslåtte fasader, falleferdige ruiner og historien om rom, slaver og revolusjon. Gatene er krydret med gamle amerikanske biler, duften av sigarrøyk og eggende rytmer. Havanna lever! Che Guevara, Fidel Castro og kommunistisk styre har satt sine spor, men den gamle skjønnheten skimtes fremdeles gjennom forfallet.

2: Musikken
Det sies at cubanere er født med rytme og musikk i blodet. Sannheten er at gjennom generasjoner og harde prøvelser har musikken vært sentral som historieforteller, som flukt fra hverdagen og som opphav til glede. Over alt hører vi de smektende rytmene – jazz, rumba, afrikanske rytmer og salsa. Musikken er fengende og sniker seg inn under huden på oss. Og når vi blir invitert til «jam session» hjemme hos Cubas største trompetist, vil du garantert få lyst til å danse!

 

3: Det levende folket
Cubanerne elsker å le, danse, sanse og drikke. Det er slik de uttrykker glede – med uhemmet livsnytelse, stolthet og evne til å se forbi det faktum at livet ikke er så lett. Bli med og ta del i den cubanske kulturen som dyrker lidenskapen og livsgleden!

4: Sigarene
Man kan jo ikke reise til Cuba uten å undres over historiene om at ekte havannasigarer rulles på innsiden av låret til en jomfru! På besøk på en av Havannas sigarfabrikker kan du endelig få svar på om dette virkelig er sant eller ikke.

5: «Casa particulares» i Trinidad
Trinidad er byen mange mener er Cubas vakreste. De pastellfargede husene og brosteinsbelagte gatene vitner om svunne tider. Hele byen står faktisk på UNESCOs kulturarvliste. Her skal vi bo i «casa particulares» som er noe så eksotisk som privat innkvartering. Det er en fantastisk måte å komme tett innpå omsorgsfulle cubanerne og deres dagligdagse rutiner og utfordringer.

Klikk på linken under og les mer om hvorfor du bør reise med oss til Cuba i høst!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.