Opplev Peru og Machu Picchu!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

La deg friste av Peru i vinter!

Det er liten tvil om at Machu Picchu er det store trekkplasteret i Peru. Ruinbyen i Andesfjellene står på «bucket»-listen til de aller fleste reiselystne. Men Peru er også mye mer enn bare Machu Picchu, og vi har funnet 3 andre fristelser du ikke bør gå glipp av. Bli med oss på tur og oppdag hvorfor Peru er så fascinerende.

Spektakulær og variert natur
Perus beliggenhet langs Sør-Amerikas vestkyst og midt i banen til Andesfjellene, gir store variasjoner i naturen. Spennet er stort både i høydemeter og kontraster: Her har du strender og klippeformasjoner, «mystiske» linjer i ørkenlignende landskap, byer som ligger flere tusen meter over havet, snødekte fjelltopper og fruktbare dalstrøk.

Fargerike markeder
Når vi besøker lokale markeder får vi virkelig kjenne folket og føle kulturen på pulsen. Her treffer du hele familien, gjerne med en geit eller to på slep, klare for handel. Her selges mais og poteter i nesten alle regnbuens farger, og de varmende alpakkaluene frister definitivt med tanke på kalde norske vintre.

Kulinariske fristelser 
Peruviansk mat har de siste årene blitt ansett som noe av det hotteste innen den kulinariske verden. Ceviche, rå fisk «kokt» i lime, er kanskje noe de fleste har hørt om, og til og med lager her hjemme. Andre spesialiteter som er verd å få med seg er alpakkabiff, helstekt marsvin (!) og bladinnpakket gatemat som juanes, tamales og humitas.

26. februar – 7. mars 2016 inviterer Norsk Tur deg med til Peru og Titicacasjøen. Med på turen er vår dyktige reiseleder Karl Gunnar Fjellestad, og han vil sørge for at du får med deg alle små og store høydepunkter underveis.

Klikk deg inn på linken under og la deg friste av vinterens spennende og varierte turprogram!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.