Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Forlat vinteren til fordel for sol og varme på cruise fra Dubai!

Besøk eksotiske og forlokkende Dubai, Abu Dhabi, Muscat og Khasab med RCCL og Splendour of the Seas. Og husk at vi alltid er behjelpelige med å skaffe utreise fra din nærmeste flyplass!

/globalassets/asia/cruise-fra-dubai/cruise-fra-dubai-store-bilder/blid_pa_cruise.jpg

Vinterferien 2016
21. – 29. februar

Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise. Du sjekker inn, pakker ut én gang og flyter i luksus fra en verden til en annen. Om bord finner du alt du trenger for en deilig og avslappende ferie og når skipet legger til havn på nye steder, har du mange utflukter å velge mellom.

De forente arabiske emirater er en av verdens yngste nasjoner. Landet grenser til både Omanbukten og Persiabukten. Tradisjonell kunst og kultur bevares samtidig som moderne arkitektur og den raske utviklingen blander gammelt med nytt. Ørkenklimaet, varme hav og herlige strender gjør landet til en populær turistdestinasjon.

Velger du å bli med på et cruise i denne delen av verden får du med deg mange smakebiter fra spennende og eksotiske emirater. Opplevelsene står i kø og vår reiseleder vil alltid være tilstede for deg med god hjelp og service.

Klikk på linken under og les mer om cruiset med RCCL og Splendour of the Seas!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.