Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Gi opplevelser i julegave til den som har alt: en tur til Peru!

Flere og flere av oss ønsker opplevelser framfor noe annet. Det vi trenger kjøper vi selv, mens gode opplevelser kan man aldri få nok av.

Så hvorfor ikke gi hverandre en "once in a lifetime"-opplevelse i julegave? Vår reiseleder Karl Gunnar tar dere med til Peru - det spennende landet på Sør-Amerikas vestkyst, som med spektakulær natur og gjestfrie innbyggere frister med helt enestående inntrykk. Fargerike Peru venter på dere!

http://norsktur.no/globalassets/amerika/peru/peru-store-bilder/machu-picchu.jpg

Det er liten tvil om at Machu Picchu er det store trekkplasteret i Peru. Ruinbyen i Andesfjellene står på «bucket»-listen til de aller fleste reiselystne. Men Peru er også mye mer enn bare Machu Picchu, og vi har satt opp et variert og spennende turprogram for dere.

Av alle land i Sør-Amerika er vel Peru det mest fascinerende – med sin mektige natur og sin historie, som har etterlatt seg så imponerende spor. I tillegg til Machu Picchu er Lima, Cusco og Titicaca navn som setter fantasien i sving. Se dem med egne øyne og opplev landet – Andesfjellene, snøkledde fjelltopper og dype daler, inkaenes byggekunst, spanske katedraler og fargerike markeder.

Bli med oss på tur og oppdag hvorfor Peru er så fascinerende.


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.