Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

FÆRØYENE og SKOTTLAND - spennende naboer i vest

Helt på tampen av året har vi gleden av å presentere to nye reiser i 2016. På sensommeren vender vi nesen vestover mot våre naboer på Færøyene og i Skottland.

Vi håper disse spennende reisemålene kan friste. Samtidig vil vi takke for et fint reiseår med dere i år og ønske alle et riktig godt nytt år! Vi sees på tur i 2016!

/globalassets/europa/faroyene/faroyene-store-bilder/mykines_fyr.jpg

Færøyene 29. august - 2. september 2016

Færøyene er en verden for seg selv, med stupbratte klippevegger, frodige dalfører der grønnfargen viser seg frem i alle nyanser, fargerike bygder, et yrende fugleliv og hav på alle kanter.

Tidligere var kanskje Færøyene sett på som et reisemål kun for dristige oppdagelsesreisende, for de få som tok sjansen på en farefull ferd vestover, ut i havet. Slik er det heldigvis ikke lenger.

Det spennende øyriket har sterke røtter til Norge, og flere og flere får øynene opp for denne fascinerende destinasjonen. Naturen er storslått, menneskene gjestfrie, kulturen interessant og maten velsmakende.

Vi har fly direkte fra Bergen, men husk at vi alltid er behjelpelige med utreise fra en flyplass nær deg. Bli med oss på tur og oppdag 18 øyer i Nord-Atlanteren hvor det vidunderlige lyset stadig overrasker og gleder!


/globalassets/europa/skottland/skottland-store-bilder/Kilt_shutter.jpg

Skottland 18. – 22. september 2016

Skottland har det meste: Høye forrevne fjell, fjorder, det vakre høylandet, dalsider kledd i lilla lyng og store byer med vakre bygninger og monumenter. Hotellet vårt, Hilton Dunkeld House ligger et steinkast fra elven Tay som er kjent for sitt laksefiske. Området rundt hotellet preges av landlige omgivelser, hjort og rådyr koser seg på de store slettene og turstiene snor seg både bak hotellet og på den andre siden av elven. Her vil du oppleve en deilig ro! 

En tur til Skottland ville ikke være komplett uten en innføring i de lokale skikker - en skotsk aften med musikk og dans og nasjonalretten Haggis gjør at vi får nær kjennskap til de skotske tradisjonene.

Bli med på en uforglemmelig tur til nabolandet vårt på den andre siden av Nordsjøen! 


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.