Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

La deg friste av kontraster og eksotisk dyreliv i Sør-Afrika!

6. - 14. november 2016

/globalassets/afrika/sor-afrika/sor-afrika-store-bilder/elefanter_krugerparken_cropped.jpg

Dra hvor som helst i Sør-Afrika og du vil oppleve den ultimate kombinasjonen av natur, dyreliv, kultur, arv og vibrerende nerve. Landet er formet av arv fra Afrika, Asia og Europa, og biskop Desmond Tutu kalte Sør-Afrika for «Regnbuenasjonen». Her mangler det overhodet ikke på muligheter til å oppleve noe nytt og eksotisk!

Til og med været er fint i Sør-Afrika. I solfylte Sør-Afrika trenger vi ikke tenke på lange underbukser – der er det sommer når vi har vinter! Og i Cape Town finnes noen av verdens fineste strender.

Landets legendariske natur som Table Mountain, God’s Window, Krugerparken, den ville kystlinjen og de tørre savannene, vil garantert forføre selv en «bortskjemt» nordmann. Og sammen med den sjarmerende og inkluderende befolkningen og det spektakulære dyrelivet, kommer Sør-Afrika til å vinne sjelen din for evig. Du kommer til å bli helt hektet på løver, elefanter, pingviner, surikater, fugler, sebraer og alle de andre ville, fine dyrene.

God vin har de også! Sør-Afrikansk vin er verdenskjent og vintradisjonen går helt tilbake til 1600-tallet. Stellenbosch, vinområdet som ikke ligger langt unna vår base i Cape Town, står på programmet for de som er spesielt interessert. Her blir det omvisning på vingård – med smaksprøver selvsagt…

Klikk på linken under og les mer om hvordan Sør-Afrika og kan begeistre deg i høst!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.