Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

PÅSKETURER 2017

Du tenker kanskje at det er for tidlig å tenke på appelsiner og påskekyllinger, men det synes ikke vi. Bestem deg allerede nå for hvor du vil tilbringe påskeferien din, så er det bare å pakke kofferten når april  dukker opp. Her har vi samlet 4 spennende og varierte reiser som alle er gode kandidater til tidenes påskeferie. Frister det mest med Cuba, Peru, Sør-Afrika eller Athen? Det vanskeligste blir kanskje å velge bare én... Klikk deg inn på lenkene under og finn din ultimate påskeferie!

/globalassets/europa/hellas/athen/athen-store-bilder/akropolis_shutterstock_188628197.jpg

Athen med Fedon Lindberg

9. - 12. april 2017

Vi inviterer deg med til Hellas hovedstad, Athen. Her blir det fengende foredrag, smakfulle måltider og opplevelser i en utrolig spennende og fargerik hovedstad sammen med Dr. Fedon Lindberg. Hans filosofi er at du tar valgene med å sette sammen et mangfoldig kosthold som passer for din helse, din livsstil og din lommebok, samtidig som du koser deg med maten – uten dårlig samvittighet!

Athen er verdens mest moderne antikke by med en 3000 år lang historie, vuggen for både demokrati, filosofi og moderne vitenskap. I dag er byen en fascinerende blanding av storslåtte greske monumentale byggverk, en moderne storby med en fargerik matkultur, spennende shopping og et pulserende natteliv. Og det meste av bykjernen kan man oppleve til fots!

Klikk på linken under og la deg friste med på en smakfull og lærerik påskeferie!


/globalassets/amerika/peru/peru-store-bilder/machu-picchu.jpg

Peru og Titicacasjøen

8. - 18. april 2017 

Peru og ruinbyen Machu Picchu står på ønskelisten til svært mange reiselystne, og derfor har vi satt opp en ny avgang til dette vakre og varierte landet! Peru er selvsagt mye mer enn bare Machu Picchu: Spektakulær og variert natur, fargerike markeder og kulinariske fristelser er bare noe av det du kommer til å oppleve på denne turen. Vår dyktige reiseleder Karl-Gunnar Fjellestad vil hele tiden sørge for at du får med deg alle små og store høydepunkter underveis.

Klikk deg inn på linken under og la deg friste av påskens spennende og varierte turprogram!


Havanna. Cuba

Påskecruise rundt Cuba!

10. - 18. april 2017

Opplev Cuba fra sjøsiden!

Len deg tilbake i solstolen om bord på det canadiske cruiseskipet MS Louis Cristal, og nyt reisen mellom de forskjellige stedene vi skal besøke på Cuba. Et ekstra pluss på denne turen er en dag på øya Jamaica! Se for deg kritthvite sandstrender, krystallklart blått hav, late dager i solskinn men også spennende møter med Cubanere – vakre og hjertelige mennesker!

Vi anbefaler å være tidlig ute da vi har begrenset antall plasser på denne avgangen.


/globalassets/afrika/sor-afrika/sor-afrika-store-bilder/elefanter_krugerparken_cropped.jpg

Sør-Afrika og Swaziland

7. - 19. april 2017

Vi får med oss høydepunkter som storbyen Cape Town, den grufulle historien på Robben Island, frodige vinmarker i Stellenbosch og eksotisk dyreliv på safari i Kruger Nasjonalpark, før vi avrunder med noen dager ved Durbans gylne strender. La deg friste og bli med oss på en spennende reise til et fargerikt kontinent! 

Klikk på linken under og les mer om hvordan Sør-Afrika og Swaziland kan begeistre deg!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.