Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

NYHET: La det svinge i USA!

Ta med rockefoten og bli med oss til Memphis, Nashville og New Orleans

/globalassets/amerika/usa-sorstatene/sorstatene-store-bilder/BealeStreet_Memphis.jpg

19. – 27. oktober 2016

I USAs sørstater ligger de musikalske høydepunktene på rekke og rad: I Memphis er det selvsagt Elvis og hans Graceland som er det store trekkplasteret. Hvem er vel ikke nysgjerrig på The King og hans Jungle Room? Sun Studio ligger også i Memphis - studioet som står bak en rekke legendariske artister og utgivelser blues og rock 'n roll på 50- og 60-tallet. Beale Street og motellet der borgerrettighetsforkjemperen Martin Luther King ble skutt står også på listen over "must see" i denne byen. 

I Nashville er det country som gjelder. Radioprogrammet Grand Ole Opry kringkastes hver uke herfra, og showet har blitt gjestet av alt fra Doris Day og Bob Dylan til Van Morrison og Elvis Presley, men også russiske ballettdansere og Vatikankoret! Her har du også anledning til å jakte på spesielle plater og musikkutgivelser i Music Row, med sine utallige studioer, plateselskap, butikker og honky tonk-barer. Alt i denne byen dreier seg om musikk!

I New Orleans bor vi rett ved det vakre og historiske French Quarter. Lev deg inn byens jazz-rytmer på Palm Court Jazz Café, bli med på plantasjetur og opplev bayou-sumpene på nært hold!

Dette har du drømt om å oppleve lenge. Let’s go!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.