Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Bli med til vakre Kroatia!

I mai har vi to turer til vidunderlige Kroatia:

7. - 14. mai kan du nyte livet på et nydelig hotell i kystbyen Opatija. Her får du virkelig muligheten til å finne hvilepulsen og bli med på interessante utflukter.

28. mai - 4. juni kan du oppleve Kroatia fra sjøsiden - om bord MS Fantazija. Skipet vårt seiler fra den ene øya til den andre i den vakre skjærgården, mens du kan ligge på dekk og nyte livet!

Og husk at vi alltid er behjelpelig med utreise fra din nærmeste flyplass.

/globalassets/europa/kroatia/kroatia-store-bilder/opatija_shutterstock_131091854.jpg

Kroatia - en perle ved Adriaterhavet!

7. – 14. mai 2016
Turpris kr 9900,- pr. pers. i dbl.rom

Kroatia er et blomstrende turistmål med mye å tilby sine gjester. En fantastisk kyst og skjærgård, vakre strender med krystallklart vann, et behagelig middelhavsklima og pittoreske landsbyer hvor utallige kafeer inviterer deg til å sitte under markisen med en kaffe og nyte livet.

Nyt dagene og avpass farten til ditt tempo! Vi skal på tre spennende utflukter i løpet av uken, hvor den ene tar oss med til nabolandet Slovenia. Vi håper du lar deg friste og blir med oss på tur! Klikk på linken og se hva du ikke vil gå glipp av...


/globalassets/cruisebater/ms-fantazija/ms-fantazija_1024x768.jpg

Kun 4 plasser igjen: Cruise i Kroatias skjærgård

28. mai - 4. juni 2016
Turpris fra kr 12 990,- pr. pers.

Vi flyr til Dubrovnik og sjekker inn på MS Fantazija. Skipet er nybygd i 2015, og tilhører Deluxe kategorien til rederiet Katarina Line. Alle lugarene er utvendige, med eget bad og air condition. Fellesområdene inkluderer flott soldekk og restaurant.

På denne avgangen er det meste inkludert i turprisen. Det blir blant annet tur med kabelbane i Dubrovnik, inngang i Mljet nasjonalpark, vinsmaking på Korcula og lokalguide i de fleste anløpshavnene. Vi seiler fra Dubrovnik til Split, og på veien stopper vi innom Korcula, Mljet, Trstenik, Hvar, Brac og Omis.


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.