Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

NYHET: CANADA

Bli med og opplev Canadas vakre skoger, den pulserende storbyen Vancouver og den "norske" byen Seattle i USA!

/globalassets/amerika/canada/canada-store-bilder/banff.jpg

Vestkysten av Canada og USA med Calgary, Vancouver og Seattle

19. – 29. september 2016

Fra OL-arenaer og rodeo, til totempæler og Boeingfly, opplevelser i fortid, nåtid og kanskje fremtid? Bli med på en tur som spenner fra majestetiske Rocky Mountains med dype juv, sjøgrønne innsjøer, varme kilder og isbreer, til pulserende storbyer ved Stillehavskysten.

Vår reise tar oss med over 1200 kilometer i Canada og USA. Turen mellom Banff og Vancouver er et strekk som tar pusten fra de fleste! I tillegg til enestående naturopplevelser møter vi indiansk, britisk, asiatisk og ikke minst skandinavisk kultur. Mange folkeslag har funnet seg til rette her gjennom tidene, og de har satt sitt preg også på det canadiske kjøkkenet. Dette nyter vi som gjester godt av – gled deg til god mat og drikke.

På vår reise får du det beste av et storslått og magisk land. Dette er en "once in a lifetime"-tur. Klikk på linken under og se hva du ikke vil gå glipp av!


/globalassets/europa/svalbard/svalbard-store-bilder/svalbard_barentsburg.jpg

Svalbard - en eksotisk reise i eget land!

3.- 6. juni 2016

Under polarhimmelen, midt mellom Nordpolen og fastlands-Norge, ligger øyriket Svalbard. Mange av de som har vært på Svalbard, sier det arktiske lyset er helt uforglemmelig. Om det er den klare polarnatten med tindrende stjerner og flammende nordlys, eller landskapet badet i midnattssol som er mest fascinerende, er vanskelig å si. De 63 000 km² med arktisk ørken, villmark, fjorder og isbreer er uansett et eksotisk, vilt og vakkert reisemål. Her får du naturopplevelser av de sjeldne.

Underveis blir det mulighet for å bli med på båttur til Barentsburg og fossilplukking. Og en av kveldene blir det stemningsfull villmarksaften i Adventdalen med arktisk mat og spennende fortellinger fra Svalbards historie.

Vi håper du har lyst og anledning til å bli med til denne eksotiske øya i nord.

Ja, jeg vil lese mer om eksotiske Svalbard!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.