Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

NYHET: SJARMERENDE MARRAKECH

I november inviterer vi deg til å bli med til en helt eventyrlig by - Marrakech! Her finner du alt fra travle markeder, designerbutikker og overdådige palass, til snøbelagte fjelltopper, berberlandsbyer og uforbeholden gjestfrihet. Blir du med?

Jemaa El Fna. Marrakech

Marrakech - eksotisk og eventyrlig

9. - 12. november 2016

Bare et steinkast fra Europa venter eventyret på oss. Det er en fremmed verden som bedårer sansene med sine farger, lyder og smaker. Opplev uredde slangetemmere og utrolige byggverk, snødekte fjelltopper og frodige daler med maleriske berberlandsbyer. Marrakech har fascinert reisende i århundrer, og verdens jetsettere har definitivt lagt sin elsk på byen. Kanskje du også faller pladask?

Bli sjarmert av marokkansk gjestfrihet, og la deg begeistre av landets kjøkken, enten det serveres på en elegant restaurant eller som gatemat. De eksotiske soukene i Marrakech byr på all verdens keramikk, håndlagde lamper, skinnvesker, tepper og fristende frukt og nøtter. I tillegg kan byen friste med en behagelig temperatur og solrike dager som bonus. Kanskje du finner noen ekstra fine julegaver også? Hva mer trenger vi egentlig?

Klikk på linken under og les mer om eventyret i Marrakech!

Ja, jeg vil vite mer om turen til Marrakech!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Min Side

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.