Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Bli med til vakre Kroatia!

Bli med vår lokalkjente reiseleder Mona Øgaard Chiarotto og opplev unike Kroatia! Her får du sjansen til å oppleve landets historie, nydelig mat og drikke, spennende utflukter, 7 netter på 4-stjerners hotell m.m. Alt dette til kun kr 9990,- Blir du med?

Det er ikke lenge til avreise og dette er siste sjanse for å melde seg på og få noen deilige dager i sol og varme! Påmeldingsfrist: onsdag 6. april 2016

/globalassets/europa/kroatia/kroatia-store-bilder/croatian-boat-web.jpg

Kroatia - en perle ved Adriaterhavet!

Turpris kun kr 9990,- pr. pers. i dbl.rom
7. – 14. mai 2016

Kroatia er et blomstrende turistmål med mye å tilby sine gjester. En fantastisk kyst og skjærgård, vakre strender med krystallklart vann, et behagelig middelhavsklima og pittoreske landsbyer hvor utallige kafeer inviterer deg til å sitte under markisen med en kaffe og nyte livet.

I 8 dager kan du nyte livet på et nydelig hotell i kystbyen Opatija. Her får du virkelig muligheten til å finne hvilepulsen. Nyt dagene og avpass farten til ditt tempo.

Vi skal på flere spennende utflukter i løpet av uken, hvor den ene tar oss med til nabolandet Slovenia. Vi håper du lar deg friste og blir med oss på tur! Klikk på linken og se hva du ikke vil gå glipp av...


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.