Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Opplev Cuba fra sjøsiden!

Sjelden har Cuba vært mer i vinden enn nå. Barack Obamas besøk på Cuba i mars 2016, som første sittende amerikanske president på over 88 år, varsler flere store endringer i tiden framover. Og reiser til Cuba er mer populært enn noensinne!

Cruise rundt Cuba er den perfekte måten å oppleve Cuba på: Mens vi nyter livet ombord, seiler vi rundt hele den store, lille nasjonen og får med oss all den spennende historien og kulturen underveis. Det blir også en snarvisitt innom Jamaica...

Vi har hele 3 avganger med MS Luis Cristal i vinter. OBS! Vi anbefaler å være tidlig ute da vi har begrenset antall plasser på alle tre avgangene.

Gamle biler. Fargerik. Havanna, Cuba

Eventyrcruise rundt Cuba!

Gjør vinteren litt kortere og lysere med en tur til "Karibiens krone" - Cuba!

28. november - 8. desember 2016 - Utreise fra Sola
5. - 13. desember 2016 - Utreise fra Kjevik
23. - 31. januar 2017 - Utreise fra Gardermoen

Len deg tilbake i strandstolen om bord på det canadiske cruiseskipet MS Louis Cristal, og nyt reisen mellom de forskjellige byene som skal besøkes. Et ekstra pluss på denne turen er dagstur til Jamaica! Se for deg kritthvite sandstrender, krystallklart blått hav, late dager i solskinn men også spennende møter med Cubanere – vakre og hjertelige mennesker!

Merk at pulsen senker seg, stresset fra hverdagen slipper tak og skuldrene senker seg. Bli med på en helt spesiell reise til et unikt land og opplev drømmen du også. Klikk på linkene under og les mer om de forskjellige turene og finn den som passer deg aller best!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.