Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

NYHET: Vin og vandring i Sør-Afrika!

For dere som liker en litt mer aktiv ferie har vi laget en ny og spennende tur til Sør-Afrika. De fleste tenker kanskje utelukkende på safari når de tenker på Sør-Afrika, men vi tenker også på gode viner, god mat, eksotiske dufter og pulserende storbyliv.

Bli med og bo på en vakker og innholdsrik vingård i Stellenbosch - Sør-Afrikas mest kjente vindistrikt. Herfra tar vi beina fatt på overkommelige vandreturer, selvsagt ispedd god mat og drikke underveis.
Etter det gode liv "på landet" søker vi mot Cape Town, Kapp det gode håp, Table Mountain og Robben Island. Vi får kjenne litt på storbylivet, dyrelivet og historien til denne stolte nasjonen - her mangler det definitivt ikke på ting å finne på!

/globalassets/afrika/sor-afrika/sor-afrika-store-bilder/stellenboch_vingard.jpg

Tropisk skog og ørkenaktige landområder, fjell som tar pusten fra deg og savanner som rekker fra den ene horisonten til den andre, lange gylne strender og bratte klippekyster – alt dette er med på å forme Sør-Afrika.

Vi får med oss høydepunkter som Cape Town, Robben Island, Kapp det gode håp og Stellenbosch – et eldorado for vinkjennere. Og mellom deilige måltider med god vin til fordøyer du maten i behagelig vandretempo.

La deg friste, klikk på linken under og bli med oss på en spennende reise i et fargerikt land!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.