Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

GO WEST: Canada og Sørstatene!

Bli med og innta "vesten" med spennende reiser til Canada og Seattle og de musikalske sørstatene med Memphis, Nashville og New Orleans i spissen!

/globalassets/amerika/canada/canada-store-bilder/banff.jpg

Vestkysten av Canada og USA med Calgary, Vancouver og Seattle

19. – 29. september 2016

Fra OL-arenaer og rodeo, til totempæler og Boeingfly, opplevelser i fortid, nåtid og kanskje fremtid? Bli med på en tur som spenner fra majestetiske Rocky Mountains med dype juv, sjøgrønne innsjøer, varme kilder og isbreer, til pulserende storbyer ved Stillehavskysten.

Vår reise tar oss med over 1200 kilometer i Canada og USA. Turen mellom Banff og Vancouver er et strekk som tar pusten fra de fleste! I tillegg til enestående naturopplevelser møter vi indiansk, britisk, asiatisk og ikke minst skandinavisk kultur. Mange folkeslag har funnet seg til rette her gjennom tidene, og de har satt sitt preg også på det canadiske kjøkkenet. Dette nyter vi som gjester godt av – gled deg til god mat og drikke.

På vår reise får du det beste av et storslått og magisk land. Dette er en "once in a lifetime"-tur. Klikk på linken under og se hva du ikke vil gå glipp av!


/globalassets/amerika/usa-sorstatene/sorstatene-store-bilder/BealeStreet_Memphis.jpg

Ta med deg rockefoten og bli med oss til Memphis, Nashville og New Orleans!

19. – 27. oktober 2016

I USAs sørstater ligger de musikalske høydepunktene på rekke og rad: I Memphis er det selvsagt Elvis og hans Graceland som er det store trekkplasteret. Hvem er vel ikke nysgjerrig på The King og hans Jungle Room? Sun Studio ligger også i Memphis - studioet som står bak en rekke legendariske artister og utgivelser blues og rock 'n roll på 50- og 60-tallet. Beale Street og motellet der borgerrettighetsforkjemperen Martin Luther King ble skutt står også på listen over "must see" i denne byen. 

I Nashville er det country som gjelder. Radioprogrammet Grand Ole Opry kringkastes hver uke herfra, og showet har blitt gjestet av alt fra Doris Day og Bob Dylan til Van Morrison og Elvis Presley, men også russiske ballettdansere og Vatikankoret! Her har du også anledning til å jakte på spesielle plater og musikkutgivelser i Music Row, med sine utallige studioer, plateselskap, butikker og honky tonk-barer. Alt i denne byen dreier seg om musikk!

I New Orleans bor vi rett ved det vakre og historiske French Quarter. Lev deg inn byens jazz-rytmer på Palm Court Jazz Café, bli med på plantasjetur og opplev bayou-sumpene på nært hold!

Dette har du drømt om å oppleve lenge. Let’s go!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.