Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

NYHET: VANDRETUR TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA

For kort tid siden lanserte vi et helt nytt program - Vandretur til Santiago de Compostela. Interessen for den første turen har vært formidabel og den er allerede utsolgt. Derfor har vi valgt å sette opp en ny avgang, 5. - 13. juni 2017, slik at flere får muligheten til å bli med på denne spennende og varierte reisen!

Vær rask med påmelding – vi har begrenset med plasser! Og husk: Vi er alltid behjelpelige med utreise fra din nærmeste flyplass.

/globalassets/europa/madrid-og-nord-spania/santiago-de-compostela/santiago-store-bilder/vandretur_02.jpg

Vandretur til Santiago de Compostela

5. - 13. juni 2017

En pilegrimsferd til Santiago de Compostela er noe mange går og drømmer om å gjøre en gang i livet. Her får du muligheten til å vandre på noen utvalgte deler av ruten i kombinasjon med spennende stopp underveis. Bussen følger vandreruten med bagasjen vår om bord, og vi nyter naturen i vårt eget tempo. Både Baskerland og Galicia er regioner som overrasker med et bredt kunst- og kulturtilbud, samt deilige matopplevelser. Turen går fra Bilbao i nord, via det imponerende Rioja-distriktet til kjente byer som Burgos og Leon, idet vi følger pilegrimsleden mot Santiago. Turen avrundes med en tur innom i det portugisiske pilegrimstedet Braga før vi flyr hjem til Norge fra Porto. Vi sier som man pleier å hilse andre vandrere langs pilegrimsleden: Buen Camino!

Klikk på linken under og les mer om pilegrimsturen til Santiago de Compostela!

Ja, jeg vil vite mer om vandreturen!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.