Utreise fra din nærmeste flyplass
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

NYHET: ALBANIA OG MAKEDONIA!

Albania og Makedonia er ikke lenger for Europas bakgård å regne. Bli med på en innholdsrik reise i Sør-Europa, med deilige strender, magiske innsjøer, spennende historie og velsmakende spesialiteter.

/globalassets/europa/albania--makedonia/albania-store-bilder/st-john-ved-ohrid_shutterstock_197537735.jpg

Bli med til Europas skjulte skattekammer!

8. - 16. juni 2017

Denne reisen gir deg mange fine og nære opplevelser, men best av alt er at du får en spesiell og innholdsrik tur, til en svært hyggelig pris!

Albania har overflod av naturskjønnhet og er et fargerikt land. Det lille landet viser stolt frem sine unike attraksjoner. Makedonia er en ung nasjon i europeisk sammenheng. Etter å ha vært en slags kasteball mellom ulike land i mange år, nyter nå Makedonia sin selvstendighet og er stolt av sine tradisjoner. Dette fjellrike landet med mer enn 50 krystallklare innsjøer, vil garantert begeistre deg.

Vi kommer tett på lokalbefolkningen og får oppleve hverdagslivet. Menneskene er åpne, gjestfrie og imøtekommende. Smakfulle retter tilberedt med tradisjon og omhu vil sette en ekstra spiss på besøket. Naturopplevelsene er både storslagne og varierte, og kontrastene mellom landsbyer som er stappfulle av kultur, byer hvor kommunismens skygger fremdeles er til stede og Adriaterhavets deilige strender, er store.

En reise til disse landene på Balkan, som har ligget som skjulte skatter så altfor lenge, anbefales på det varmeste.

Jeg vil lese mer om turen til Albania og Makedonia!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.