Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Forleng sommeren med en av disse spennende turene!

Klikk på datoene under for å se turene som har noen få ledige plasser. Her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg litt forlenget "sommerferie"!

Cruise i Kroatia

12. – 19. august 2017
2. - 9. september 2017

Slapp helt av og la kapteinen, mannskapet og reiselederen ta vare på deg på dette deilige cruiset i Kroatias vakre skjærgård. Verdens mest behagelige ferieform kombineres med mulighet for mange spennende aktiviteter underveis. Du bestemmer selv hvor lat eller aktiv du vil være!

Skottland med Military Tattoo

21. – 25. august 2017

Skottland byr på en unik blanding av vakker urørt natur, interessante nasjonalretter og vibrerende storbyliv, men det absolutte høydepunktet er nok Military Tattoo i Edinburgh Castle. Bli med på en uforglemmelig tur til vårt nærmeste naboland på den andre siden av Nordsjøen!

Bilbao og San Sebastian

11. – 15. september 2017

Velkommen til Baskerland! Ikke bare er dette en av Spanias aller mest spennende regioner når det kommer til kunst og kultur – det er også landets kulinariske paradis. Dette er med andre ord en reise for alle sansene!

Andalucia og Costa del Sol

16. - 26. september 2017

I dette idylliske hjørnet av Europa er det godt å være turist. Late dager på stranden eller ved bassengkanten og et et velsmakende kjøkken som norske ganer liker, god vin sammen med hyggelige medreisende og et godt klima – hva mer kan man ønske seg?

Elvecruise på Rhinen

16. – 23. september 2017
2. - 9. oktober 2017

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk på et flott elvecruiseskip som rolig glir forbi landsbyer, vinmarker og middelalderborger. På disse avgangen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen.

Cruise i Middelhavet

10. - 18. oktober 2017

Opplev Spania, Frankrike og Italia med flotte MSC Orchestra. Fra historiske byer til romantisk idyll - det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise. MSC har familievennlig filosofi som tilbyr et variert program med aktiviteter, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for alle aldersgrupper.

Husk at vi mer enn gjerne hjelper med utreise fra din nærmeste flyplass!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.