Sri Lanka, Peru eller Vietnam & Kambodsja!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Har du lyst til å reise bort fra vinteren? Vietnam & Kambodsja, Sri Lanka og Peru venter på deg i februar!

Hva frister mest? Sri Lankas hvite strender, kulturminnene i Vietnam og Kambodsja eller Machu Picchu, den glemte inka-byen i Peru? 

Hiv deg rundt nå og bli med til varmere strøk allerede om en måned. Det er kun få ledige plasser og dette er siste sjanse!

Og husk: Vi er alltid behjelpelige med utreise fra din nærmeste flyplass!

/globalassets/asia/sri-lanka/sri-lanka-store-bilder/bade-i-paradis.jpg

Sri Lanka - Asias perle

11. - 20. februar 2017

Marco Polo mente Sri Lanka var den fineste øya i verden. Det tror vi du også vil synes hvis du blir med oss og utforsker landets sagnomsuste skjønnhet.

Dette er virkelig perlen i Det indiske hav. Sri Lanka er en liten øy, men har en utrolig variasjon i landskap og naturopplevelser – tropiske skoger med elver og imponerende fossefall, fjell høyere enn våre, endeløse strender, krystallklart vann og palmesus. En vennlig befolkning, overflod av arkitektoniske minnesmerker, god standard på hoteller og mat – en reise til Sri Lanka er en opplevelse for livet. Her er det godt å være turist!

Klikk på linken under og les mer om den spennende reisen til Sri Lanka!


Inngangen til Angkor Wat tempelkompleks

Vietnam og Kambodsja

14. - 24. februar 2017

Vietnam og Kambodsja er to land som har mye å by på: variert natur, trafikkerte storbyer, bedagelig landsbyliv, velsmakende mattradisjoner og imøtekommende lokalbefolkning. Blidere og mer gjestfritt vertskap skal du lete lenge etter! 

Gled deg blant annet til fargerike markeder i Saigon og den majestetiske Mekong-elven. I Kambodsja er det selvsagt Angkor Wat som er det store trekkplasteret - dette fantastiske tempelkomplekset som jungelen tok tilbake og skjulte i årevis.

Vår dyktige reiseleder, Karl-Gunnar Fjellestad, sørger for at vi ikke går glipp av noe som helst underveis.

La deg friste og bli med oss på en eventyrlig reise i to eksotiske land i østen!

Ja, jeg vil lese mer om Vietnam og Kambodsja!

/globalassets/amerika/peru/peru-store-bilder/machu-picchu.jpg

Peru og Titicacasjøen

19. februar - 1. mars 2017 inviterer Norsk Tur deg med til Peru og Titicacasjøen. Med på turen er vår dyktige reiseleder som vil sørge for at du får med deg alle små og store høydepunkter underveis. Peru og ruinbyen Machu Picchu står på ønskelisten til svært mange reiselystne - kanskje også på din? 

Peru er også mye mer enn bare Machu Picchu. Spektakulær natur, innbydende mat og spennende kultur og historie er bare noen av ingrediensene som gjør dette landet så fristende som feriedestinasjon. 

Klikk på linken under og og oppdag hva som gjør Peru så fascinerende og hvorfor du bør bli med oss på tur i februar 2017!


Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.