Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

BLI MED TIL SAGAØYA ISLAND!

8. – 12. juni 2017 inviterer vi deg med på en uforglemmelig reise til den tøffe øya i vest! Og husk: Vi er alltid behjelpelig med utreise fra din nærmeste flyplass!

/globalassets/europa/island/island-store-bilder/Gullfoss_shutter.jpg

Bli med til ville, vakre og eksotiske Island

8. – 12. juni 2017

Mange har et ønske om å besøke Island minst én gang i livet, og nå er muligheten her! Det er et spennende land, og her er tre grunner til at Island frister som ferieland:

Levende natur
Island er er en ung øy, "kun" 20 millioner år gammel, og er et resultat av vulkansk aktivitet. Landskapet formes fremdeles og de aktive vulkanene er noe befolkningen har lært seg å leve med. Det er en viktig del av kulturen, så vel som naturen.

Varme kilder
Man kommer ikke utenom "heitur pottur" når man snakker om Island. Det å senke seg ned i jordvarmevann som holder temperaturer mellom 27 og 42 grader gjør godt både for kropp og sjel. Med mer enn 20 geotermiske basseng og 125 svømmebasseng ligger forholdene absolutt til rette for noen timer med avslappende varmebad.

Ferske råvarer
Med det nordatlantiske havet på alle kanter, rent og vilt, er tilgangen til fersk sjømat nesten ubegrenset. Og ute i høylandet, langt fra byene, lever dyrene fritt og naturlig, noe som setter spesielt god smak på kjøttet. Råvarene er med andre ord særegne og ferske og det preger kjøkkenet. Det er bare å glede seg til islandske spesialiteter som "pylsa", islandsk rugbrød og "lambakjøt meth grænmet"!

Har du lyst til å lære denne spennende øya og folkene der bedre å kjenne, klikk på linken under!

Jeg vil lese mer om turen til Island!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.