Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Ny avgang til populære PERU!

Peru og ruinbyen Machu Picchu står på ønskelisten til svært mange reiselystne.

22. november – 2. desember 2017 har vi satt opp en ny avgang til dette vakre og varierte landet. Grip muligheten og bli med!

Peru er også mye mer enn bare Machu Picchu, og vi vet i alle fall om tre gode grunner til at du ikke bør gå glipp av denne turen. Les videre og oppdag hvorfor du bør bli med på førjulstur til Peru!

Fargerike markeder
Når vi besøker lokale markeder får vi virkelig kjenne folket og føle kulturen på pulsen. Her treffer du hele familien, gjerne med en geit eller to på slep, klare for handel. Her selges mais og poteter i nesten alle regnbuens farger, og de varmende alpakkaluene frister definitivt med tanke på kalde norske vintre.

Spektakulær og variert natur
Perus beliggenhet langs Sør-Amerikas vestkyst og midt i banen til Andesfjellene, gir store variasjoner i naturen. Spennet er stort både i høydemeter og kontraster: Her har du strender og klippeformasjoner, «mystiske» linjer i ørkenlignende landskap, byer som ligger flere tusen meter over havet, snødekte fjelltopper og fruktbare dalstrøk.

Kulinariske fristelser 
Peruviansk mat har de siste årene blitt ansett som noe av det hotteste innen den kulinariske verden. Ceviche, rå fisk «kokt» i lime, er kanskje noe de fleste har hørt om, og til og med lager her hjemme. Andre spesialiteter som er verd å få med seg er alpakkabiff, helstekt marsvin (!) og bladinnpakket gatemat som juanes, tamales og humitas.

22. november – 2. desember 2017 inviterer Norsk Tur deg med til Peru og Titicacasjøen.

Klikk deg inn på linken under og la deg friste av vinterens spennende og varierte turprogram!

Ja, jeg vil vite mer om turen til Peru!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.