Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Italia er det perfekte ferielandet!

Italia lokker med vandreturer, kunst og kultur, god mat og drikke og ikke minst et godt klima som passer oss nordmenn perfekt! Det langstrakte landet har mange perler å by på, og de neste månedene har vi i Norsk Tur lagt opp flere spennende og varierte turer du kan melde seg på. Det vanskeligste blir å velge bare én tur...

Og husk at vi alltid er vi behjelpelige med utreise fra din nærmeste flyplass.

/globalassets/europa/lago-di-garda/garda-store-bilder/Lago_di_Garda.jpg

Lago di Garda – med opera i Verona og smakebiter av Venezia

Utreise fra Bergen 22. – 28. juni 2017

Bli med på en vidunderlig tur til “landet der sitronene blomstrer”, Nord-Italia og Gardasjøen. Området med sitt milde klima og sine sjarmerende landsbyer foran alpenes snødekte fjelltopper har i århundrer fascinert nordboerne som kommer for å oppleve sydlandsk landskap og kultur sammen med god mat og det lune folkelynnet. I Verona er det spesielt operafremføringer i arenaen og Romeo og Julie-huset vi har hørt om. Men det finnes også mindre kjente områder som fortjener et besøk, som den vakre innsjøen Lago d’Iseo med den fjellrike øya Montisola og det frodige vindistriktet Franciacorta.


Trulli, Alberobello, Puglia, Italia

Oppdag Puglia og det gode liv på Italias hæl

Direktefly fra Oslo 31. august – 7. september

Direktefly fra Bergen 28. september – 5. oktober

Puglia er en av Italias best bevarte hemmeligheter! Tusener av nordmenn drar hvert år til Italia, men de færreste har kommet lenger sør enn Roma eller kanskje Napoli og Sorrento. Selv for mange nord-italienere slutter landet ved hovedstaden. Det de går glipp av, er en landsdel med en rik kultur og historie, byer med storslått arkitektur og vakre landsbyer på rad og rekke.

Her i sør venter en solfylt region, kystlinje til to hav som veksler mellom ville klipper og hvite sandstrender, og frodig landskap med endeløse sølvgrå olivenlunder, mandelplantasjer og hvitkalkede landsbyer med sine særpregede runde «trulli-hus». Her produseres 80% av Italias pasta og olivenolje, det dyrkes tomater, fikener, fennikel og melon. Lokale bønder lager mozzarella på gammelt vis, og ikke å forglemme vingårdene der utmerkede rødviner lages av primitivo-druen.

Alt ligger altså til rette for en deilig ferie med sol, fine opplevelser og nydelig mat og drikke. Kom og vær blant de første til å oppleve denne nydelige regionen i Italia!

Les mer: Direktefly fra Oslo 31. august – 7. september

Les mer: Direktefly fra Bergen 28. september – 5. oktober


/globalassets/europa/toscana/liguria/liguria-store-bilder/veranazza-shutterstock.jpg

Bli med på aktiv ferie i Toscana og Cinque Terre!

14. - 21. september 2017

Italia er et yndet ferieland for oss nordmenn og det er ikke uten grunn. Klima, natur og kulinariske fristelser trekker oss sørover, gang på gang.

På denne aktive ferien får du oppleve to spennende regioner på den italienske halvøya: den ville kysten i Liguria og det duvende kulturlandskapet i Toscana.

Først skal vi innta den liguriske rivieraen, med kjente perler som Cinque Terre og Portofino. Her blir det mulighet for vandreturer på spektakulære turstier, forfriskende bad i Middelhavet og til å nyte regionens kjøkken. 

Toscana er kjent for enestående kulturminner, god mat og vin. Fra vår base i Montecatini Terme er det kort avstand til berømte byer som Pisa, Firenze og Siena, noe som gjør byen til et ypperlig utgangspunkt for å utforske Toscana.

Finn ut mer om turen og hvordan du melder deg på ved å klikke på linken under. Håper vi ser deg på tur!

Ja, jeg vil lese mer om Toscana & Liguria!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.