Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

FORLENG SOMMEREN!

Den norske sommeren er så altfor kort, ikke sant? Da er det fint å kunne gjøre høsten litt kortere med en tur til varmere strøk. Eller hva med en shopping, folkemusikk og storbyferie i sjarmerende Belfast og Dublin?

Her er et lite knippe nyheter for høsten. Vi håper det frister!

Og husk at vi alltid er vi behjelpelige med utreise fra din nærmeste flyplass.

/globalassets/europa/irland/belfast--dublin/belfast-programbilder/irish_folk-music_session.jpg

Én øy - to sjarmerende storbyer

Belfast & Dublin

23. - 28. september 2017

Bli med på en helt spesiell reise hvor du får oppleve to av Europas mest pulserende hovedsteder. Svært få slår irene når det kommer til gjestfrihet, så her kommer du garantert til å føle deg velkommen.

Dublin har lenge vært et populært reisemål, med sine fargerike puber, trendy butikker og fengende «Riverdance»-rytmer. Nå seiler også Belfast, Nord-Irlands hovedstad, opp som et av Europas mest spennende og mest attraktive reisemål.

Belfast har sin spesielle egenart med blant annet det flotte Titanic-kvartalet ved havnen, smugene i gamlebyen og de fascinerende politiske veggmaleriene, minner fra landets splittelse og vanskeligere tider. I tillegg finnes det et enormt utvalg av artige puber med sjel og levende musikk, gode restauranter og fristende handlegater.

Hver av de to storbyene har sin sjarm – bli med og se hvilken du liker best!

Ja, jeg vil lese mer om turen til Belfast og Dublin

/globalassets/europa/albania--makedonia/albania-store-bilder/st-john-ved-ohrid_shutterstock_197537735.jpg

Bli med til Europas skjulte skattekammer!

Albania & Makedonia

19. - 27. september 2017

Denne reisen gir deg mange fine og nære opplevelser, men best av alt er at du får en spesiell og innholdsrik tur, til en svært hyggelig pris!

Vi kommer tett på lokalbefolkningen og får oppleve hverdagslivet. Menneskene er åpne, gjestfrie og imøtekommende. Smakfulle retter tilberedt med tradisjon og omhu vil sette en ekstra spiss på besøket. Naturopplevelsene er både storslagne og varierte, og kontrastene mellom landsbyer som er stappfulle av kultur, byer hvor kommunismens skygger fremdeles er til stede og Adriaterhavets deilige strender, er store.

En reise til disse landene på Balkan, som har ligget som skjulte skatter så altfor lenge, anbefales på det varmeste.

Jeg vil lese mer om turen til Albania og Makedonia!

/globalassets/europa/andalucia/andalucia-store-bilder/detaljtorremolinos.jpg

Bli med på 3 ukers ferie på Costa del Sol

- forlat høstmørket til fordel for
det gode liv på Spanias solkyst

10. – 30. november 2017

Godt klima, et velsmakende kjøkken og god drikke, sammen med hyggelige medreisende – hva mer kan man egentlig ønske seg?

Den sydligste delen av Spania er til for å nytes, og i dette idylliske hjørnet av Europa er det godt å være turist. Late dager på stranden eller ved bassengkanten, med en spennende bok i umiddelbar nærhet. Hotell ved havet, med alle de fasiliteter vi setter pris på når vi er på ferie. Dette er paradis! 

Her blir det mulighet til både å slappe av og å få med seg noe nytt. Fra vårt hotell i Benalmadena er det korte avstander til hvitmalte landsbyer som klorer seg fast på bratte klipper, storslått og frodig natur, vakre og majestetiske byggverk og historie av både eldre og nyere tid. Fristende, ikke sant?

Langtidsferie i på Den spanske riviera

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.