Mulighet for utreise fra din nærmeste flyplass!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

AUSTRALIA lokker i det fjerne!

Dersom du alltid har drømt om en tur "down under" til Australia, har du sjansen til å reise dit nå! Vi har sydd sammen en spennende og variert tur til det helt unike kontinentet med høydepunkter som perler på en snor: Sydney, Alice Springs, Ayers Rock, koalaer, kenguruer og Great Barrier Reef bare for å nevne noen. Dette er virkelig en reise for livet. Blir du med?

Sjekk også ut våre innholdsrike turer til Japan og langtidsferie i Andalucia!

Husk at vi alltid er vi behjelpelige med utreise fra din nærmeste flyplass.

/globalassets/australia/australia-store-bilder/cel_australia_hobart_33.jpg

Australia, Singapore og Hong Kong

30. januar - 15. februar 2018

For mange er Australia det mest eksotiske reisemålet i verden. Her finner vi blant annet en helt unik og utrolig variert natur, spektakulær arkitektur, samt et dyreliv uten sidestykke. Og i tillegg til europeernes relativt nye historie har vi urbefolkningen med sin helt egen kultur og bakgrunn. 

Som om det ikke var nok av inntrykk i Australia, byr denne turen også på små smakebiter av verdensmetropolene Singapore og Hong Kong.

Dette er en "once in a lifetime"-opplevelse og du vil komme hjem med minner og inntrykk du aldri vil glemme. Klikk på linken under og les mer om denne fantastiske reisen!

Ja, jeg vil lese mer om turen til Australia!

/globalassets/asia/japan/japan-store-bilder/hakone-fuji-shutterstock_527795143.jpg

Youkoso - velkommen til Japan!

5. - 13. oktober 2017

Alle fortjener en ekte, japansk dannelsesreise minst én gang i livet. Wakarimasu?

Bli med oss til Japan, et gåtefullt land med store kontraster. Vi kjenner alle dette landet i øst, kjent for effektivitet og fremgang, og en av verdens største bil- og teknologiprodusenter. Landets historie og kultur er krydret med keisere og samuraier, storslått natur, geishaer i kimono, sushi og origami.

 

På menyen står både millionbyen Tokyo og sykkeltur gjennom Kyoto, bading i varme kilder, og selvfølgelig nærkontakt med gjestfriheten japanerne er verdenskjente for. Og i Osaka får vi smake på tradisjonsrik matkunst som få andre byer kan skilte med. 

Blir du fristet til å vite mer om denne spennende turen til et av Østens mest fascinerende land, klikk på linken under!

Ja, jeg vil vite mer om turen til Japan!

/globalassets/europa/andalucia/andalucia-store-bilder/detaljtorremolinos.jpg

Bli med på 3 ukers ferie på Costa del Sol

- forlat høstmørket til fordel for
det gode liv på Spanias solkyst

10. – 30. november 2017

Godt klima, et velsmakende kjøkken og god drikke, sammen med hyggelige medreisende – hva mer kan man egentlig ønske seg?

Den sydligste delen av Spania er til for å nytes, og i dette idylliske hjørnet av Europa er det godt å være turist. Late dager på stranden eller ved bassengkanten, med en spennende bok i umiddelbar nærhet. Hotell ved havet, med alle de fasiliteter vi setter pris på når vi er på ferie. Dette er paradis! 

Her blir det mulighet til både å slappe av og å få med seg noe nytt. Fra vårt hotell i Benalmadena er det korte avstander til hvitmalte landsbyer som klorer seg fast på bratte klipper, storslått og frodig natur, vakre og majestetiske byggverk og historie av både eldre og nyere tid. Fristende, ikke sant?

Langtidsferie i på Den spanske riviera

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.