La drømmen om Australia bli virkelig!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Drømmereisen: Cruise fra Australia!

Bli med på ditt livs reise! Her får du oppleve blant annet spennende dager i Sydney, samt luksuscruise i Stillehavet eller rundt hele New Zealand.

 

Og husk at vi alltid er vi behjelpelige med utreise fra din nærmeste flyplass.

/globalassets/australia/cruise-australia/cruise-australia-store-bilder/mare_konkylie.jpg

Fra Sydney til Ny-Caledonia og Vanuatu!

16. november - 3. desember 2017

Bli med på årets drømmereise! Her får du oppleve spennende dager i Sydney, luksuscruise i Stillehavet og den eksotiske storbyen Singapore.

Turen byr på alt fra operahuset i Sydney til fargerike korallrev, kritthvite strender, tropisk jungel og et fantastisk dyreliv. Cruiseskipet Voyager of the Seas fra RCCL byr på den ultimate cruisefølelse når det kommer til mat, utflukter og underholdning.

Bli med på ditt livs reise og kom hjem med opplevelser og inntrykk du aldri vil glemme. Klikk på linken under og les mer om denne fantastiske reisen!

Ja, jeg vil lese mer om Stillehavscruiset!

/globalassets/australia/australia-store-bilder/cel_australia_hobart_33.jpg

Fra Sydney til New Zealand!

19. november - 10. desember 2017

For mange kan Australia og New Zealand fremstå som «the ultimate escape», to land som byr på en krysning av kjent norsk natur og en eksotisk edens hage. Her er dype fjorder, høye fjell og varme kilder, spektakulær arkitektur, samt et dyreliv helt uten sidestykke. De to nasjonene har i tillegg hver sine urbefolkninger med spennende kulturer og opprivende historier.

Bli med reiseleder Karl Gunnar Fjellestad og Norsk Tur til andre siden av jordkloden på en utrolig spennende reise på cruise om bord på behagelige Celebrity Solstice! 

Dette er en "once in a lifetime"-opplevelse du ikke vil gå glipp av! Klikk på linken under og les mer om denne fantastiske reisen!

Ja, jeg vil lese mer om denne turen!

/globalassets/australia/australia-store-bilder/ayers-rock2.jpg

Australia, Singapore og Hong Kong

30. januar - 15. februar 2018

For mange er Australia det mest eksotiske reisemålet i verden. Her finner vi blant annet en helt unik og utrolig variert natur, spektakulær arkitektur, samt et dyreliv uten sidestykke. Og i tillegg til europeernes relativt nye historie har vi urbefolkningen med sin helt egen kultur og bakgrunn. 

Som om det ikke var nok av inntrykk i Australia, byr denne turen også på små smakebiter av verdensmetropolene Singapore og Hong Kong.

Klikk på linken under og les mer om denne fantastiske reisen!

Ja, jeg vil lese mer om turen til Australia!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.