Begrenset antall plasser - bestem deg raskt!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Bli med til Sør-Italia og PUGLIA!

Har du lyst til å oppleve kultur, mat og livsgleder på Italias “hæl”? Da må du bli med på denne populære og unike muligheten med direktefly fra Bergen, Stavanger og Oslo. Få ledige plasser!

Trulli, Alberobello, Puglia, Italia

Puglia er en av Italias best bevarte hemmeligheter!

Tusener av nordmenn drar hvert år til Italia, men de færreste har kommet lenger sør enn Roma eller kanskje Napoli og Sorrento. 

Her i sør venter en solfylt region, kystlinje til to hav som veksler mellom ville klipper og hvite sandstrender, og frodig landskap med endeløse sølvgrå olivenlunder, mandelplantasjer og hvitkalkede landsbyer med sine særpregede runde «trulli-hus».

Her produseres 80% av Italias pasta og olivenolje, det dyrkes tomater, fikener, fennikel og melon. Lokale bønder lager mozzarella på gammelt vis, og ikke å forglemme vingårdene der utmerkede rødviner lages av primitivo-druen.

Alt ligger altså til rette for en deilig ferie med sol, fine opplevelser og nydelig mat og drikke. Bli med oss på tur og opplev denne nydelige regionen i Italia!

Klikk på linkene under og finn den avgangen som passer deg best.


/globalassets/europa/piemonte/piemonte-store-bilder/piemonte_utsikt.jpg

På trøffeljakt i Piemonte

20. - 24. oktober 2017

Piemonte er relativt "uoppdaget" av turister, sammenlignet med Toscana eller Venezia, så her kan du virkelig få følelsen av livet på den italienske landsbygda, selv som turist. Bli med oss og oppdag Italias gourmetregion og slow food-bevegelsens vugge! 

Med trøfler, oliven og hasselnøtter på listen over lokale råvarer, for ikke å glemme et stort utvalg gode viner, så er det kanskje ikke så rart at Piemonte er kjent som den fremste italienske matregionen! I tillegg til god mat og drikke venter et utrolig vakkert landskap med landsbyer og slott på åstoppene, byer med rik historisk og kulturell arv og bølgende vinmarker. Alt dette med silhuetten av Alpene som storslått bakteppe. Her er det godt å være!

Ja, jeg vil lese mer om turen til Piemonte

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.