Kundetur med Bamble Sparebank og Kragerø Sparebank
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Skreddersydde reiser for alle!

Bli med til fargerike Georgia!

Neste år fusjonerer Bamble Sparebank med Kragerø Sparebank. I den forbindelse vil vi gjerne invitere Bamble Sparebanks kunder med på denne spennende reisen til eventyrlandet Georgia! Vi håper du har lyst og anledning til å bli med.

Georgias historie er rik og fascinerende og befolkningen er generøs og imøtekommende. Her vil du straks føle deg velkommen!

Du bor på flotte hoteller og har med en dyktig norsktalende reiseleder som hele tiden vil sørge for at du har det greit og at du ikke går glipp av noe.

Vil du vite mer om dette spennende landet? La deg friste av to flotte artikler fra D2 og ABC Nyheter (linker på tursidene, under bilder fra hotellene).

/globalassets/asia/georgia/georgia-store-bilder/georgiansk_danser.jpg

Bli med til Georgia - vinrankens vugge

13. - 20. oktober 2016

Visste du at verdens vinranker hadde sin opprinnelse i Georgia, eventyrlandet mellom Kaukasus og Svartehavet? Eller at den berømte Silkeveien gikk gjennom her? Bli med og opplev et møte mellom Europa og Asia – en fascinerende blanding av orientalsk og vestlig eleganse.

Georgia er et naturparadis, uoppdaget og ukjent for de fleste nordmenn, men det er helt klart en liten juvel som venter oss. Du vil oppleve en gjestfrihet av de sjeldne!

Dette er en en reise du ikke vil gå glipp av!

Jeg vil vite mer om turen til Georgia!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.