PÅMELDINGEN ER I GANG!
Vanskelig å lese nyhetsbrevet? Åpne webversjonen
Norsk Tur - logo
Kundeturer med SpareBank 1 SR-Bank

BLI MED PÅ SR-BANKS POPULÆRE KUNDETURER I 2017!

Opplev kultur, mat og livsgleder på Færøyene og i Puglia - Italias “hæl”!

OBS: Påmelding fra nå og fortløpende til avgangene er fulltegnet! 

/globalassets/europa/faroyene/faroyene-store-bilder/mykines_fyr.jpg

FÆRØYENE - UT MOT HAVET

Mai 2017

I dag er ikke Færøyene lenger kun et reisemål for dristige oppdagelsesreisende, for de få som tok sjansen på en farefull ferd vestover, ut i havet. Det spennende øyriket har sterke røtter til Norge, og flere og flere får øynene opp for denne fascinerende destinasjonen. Naturen er storslått, menneskene gjestfrie, kulturen interessant og maten velsmakende. Færøyene er en verden for seg selv, med stupbratte klippevegger, frodige dalfører der grønnfargen viser seg frem i alle nyanser, fargerike bygder, et yrende fugleliv og hav på alle kanter.

Velkommen til 18 øyer i Nord-Atlanteren hvor det vidunderlige lyset stadig overrasker og gleder. Klikk på linken under og les mer om dette vakre øyriket!

Ja, jeg vil lese mer om turen til Færøyene!

Trulli, Alberobello, Puglia, Italia

TIL PUGLIA MED DIREKTEFLY FRA STAVANGER

September 2017

Puglia er en av Italias best bevarte hemmeligheter! Tusener av nordmenn drar hvert år til Italia, men de færreste har kommet lenger sør enn Roma eller kanskje Napoli og Sorrento. Selv for mange nord-italienere slutter landet ved hovedstaden. Det de går glipp av, er en landsdel med en rik kultur og historie, byer med storslått arkitektur og vakre landsbyer på rad og rekke.

Her i sør venter en solfylt region, kystlinje til to hav som veksler mellom ville klipper og hvite sandstrender, og frodig landskap med endeløse sølvgrå olivenlunder, mandelplantasjer og hvitkalkede landsbyer med sine særpregede runde «trulli-hus». Her produseres 80% av Italias pasta og olivenolje, det dyrkes tomater, fikener, fennikel og melon. Lokale bønder lager mozzarella på gammelt vis, og ikke å forglemme vingårdene der utmerkede rødviner lages av primitivo-druen.

Alt ligger altså til rette for en deilig ferie med sol, fine opplevelser og nydelig mat og drikke. Kom og vær blant de første til å oppleve denne nydelige regionen i Italia!

Ja, jeg vil lese mer om turen til Puglia!

Reiseoversikt | Firmaturer | Venneturer | Kjøp gavekort

Norsk Tur - logo
Norsk Tur AS, Tollbodgata 6, 4611 Kristiansand, Norway, T: 38 12 03 20
https:norsktur.no - Følg oss på Facebook

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev fra oss? Klikk her.