Inspirasjon

Her ser du et utvalg av reiser som vi kan tilby din gruppe!
De fleste destinasjonene her kan tilpasses bedrift/weekendtur.
Ønsker du et konkret tilbud til din gruppe kontakt oss gjerne. 

Albania

Albania og Nord-Makedonia

albania St-John-ved-Ohrid nord makedonia

En reise til disse landene på Balkan anbefales på det varmeste! Kontrastene er store og overraskelsene vil stå i kø; Vi reiser mellom moderne storbyer, rustikke landsbyer og Adriaterhavets deilige strender.
Albania er en stolt nasjon som har reist seg fra asken etter en lang periode med undertrykkelse. Landet bugner av naturskjønnhet og fargerike opplevelser som garantert vil sjarmere deg.
Nord-Makedonia* ble i likhet med Albania en egen nasjon i 1991. Dette spesielle fjell-landet har mer enn 50 krystallklare innsjøer, og makedonerne tar godt vare på tradisjonene sine. Albanerne og makedonerne er begge gjestfrie folkeslag, noe du vil oppleve rikelig i løpet av denne turen. Du vil kanskje også bli positivt overrasket over nivået på maten. De kulinariske krumspringene er verd en reise i seg selv. Det er med andre ord duket for en helt spesiell reise til to av Europas mest spennende land!
*Makedonia endret navn til Nord-Makedonia i 2019.

Cruise

På cruise i Kroatias vakre skjærgård – nordlig rute fra Split

Prokurative square in Split through stone window kroatia

Bli med på en fantastisk uke i Adriaterhavets skjærgård. Kroatia har en vakker kyst med over tusen øyer, idylliske landsbyer og skjønn natur. Slapp av og oppdag sjarmen i den kroatiske skjærgården om bord på skipet MAJESTIC, hvor kapteinen og hans mannskap tar vare på deg.
I løpet av dagen kan du sole deg, bade, snorkle og utforske Adriaterhavet, eller bare nyte den nydelige naturen vi seiler forbi på vei til vår neste øy. Om morgenen kan du ta med kaffen opp på dekk og bare lene deg tilbake og nyte dagen! Og hver dag serveres det deilig lunsj om bord. Underveis venter spennende steder og masse opplevelser når vi hver dag ankrer opp til et nytt sted.

Elvecruise på Seinen

Elvecruise på Seinen ms-botticelli båt

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir langs floden, gjennom vakkert landskap, forbi hvite klipper og grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager, eller middelalderborger og mektige klostre. Vi opplever Paris med sitt sprudlende liv og beundrer noen av metropolens storslåtte monumenter, middelalderbyen Rouen, fiskerlandsbyen Honfleur og de berømte strendene fra D-dagen. Man kan ikke unngå å bli fascinert av landsdelens lune sjarm og kjente spesialiteter som sider, calvados og camembert. Cruiset er «all-inclusive», der det meste av drikke er inkludert, også utenom måltidene. Vi er sikre på at du blir begeistret for denne vakre regionen!

Elvecruise på Rhône

cruise rhonen Lyon_shutterstock_114141880

Finnes det en mer behagelig måte å reise på enn elvecruise?
Du sitter på dekk mens skipet langsomt glir gjennom vakkert landskap, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre. Cruiset er «all-inclusive», der det meste av drikke er inkludert, også utenom måltidene.
Vi stopper blant annet i Lyon, Arles som sies å være selve essensen av Provence og den utrolige Ardèche-kløften som er en av landets største naturseverdigheter.

På cruise i Kroatias vakre skjærgård

Prokurative square in Split through stone window kroatia

Bli med på et fantastisk ukescruise i Adriaterhavets skjærgård. Fra romerske Split seiler vi via noen av Kroatias vakreste øyer, besøker selvfølgelig vidunderlige Dubrovnik og avslutter når vi er tilbake i Split.
Skipet legger til i havner i hjertet av både små landsbyer og større byer. Slapp helt av og la kapteinen, mannskapet og reiselederen ta vare på deg. Om morgenen kan du nyte kaffen og utsikten på den romslige baugen. Underveis venter spennende utflukter, mulighet for sykkeltur, vinsmaking og utallige flotte opplevelser.
Utfluktene er inkludert i prisen og vår norske reiseleder skaper godt miljø og hygge
underveis. Skipet vårt har flotte lugarer, alle utvendige. Her er det bare å hive seg rundt og være første mann til mølla!

Danmark

Bornholm

Rønne_iStock bornholm

Solskinnsøya Bornholm kalles ofte  “hele Norden i et nøtteskall”. Vi møter vakker natur og maleriske små byer som ligger som perler på en snor langs kysten. Øya har unike middelalderkirker og slottsruiner, og har Europas største konsentrasjon av kunsthåndverkere i forhold til innbyggertallet. Vi håper du har lyst og anledning til å bli med oss på denne hyggelige turen.

Færøyene

færøyene Mykines_Fyr

I dag er ikke Færøyene lenger kun et reisemål for dristige oppdagelsesreisende, for de få som tok sjansen på en farefull ferd vestover, ut i havet.
Det spennende øyriket har sterke røtter til Norge, og flere og flere får øynene opp for denne fascinerende destinasjonen.

Naturen er storslått, menneskene gjestfrie, kulturen interessant og maten velsmakende. Færøyene er en verden for seg selv, med stupbratte klippevegger, frodige dalfører der grønnfargen viser seg frem i alle nyanser, fargerike bygder, et yrende fugleliv og hav på alle kanter.
Velkommen til 18 øyer i Nord- Atlanteren hvor det vidunderlige lyset stadig overrasker og gleder.

Finland

Helsinki

Helsinki er en hovedstaden med en unik atmosfære og solid designhistorie! Mange undres over hvordan byen kan være så urban og naturnær på samme tid. Finnene har en helt egen identitet, og her nyter man byens mange kafeer og badstuer, og går gjerne rett på michelinmiddag etterpå. Byen pulserer og er kjent for sitt vel av gode spisesteder og eksotiske mathaller. Velkommen til en spennende helg i en for mange ukjent by!

 

 

Frankrike

Normandie

Normandie quaistecatherine hvn Frankrike

Bli med til et av Frankrikes mest fascinerende områder, der både vikingen Gange-Rolf og normanneren Wilhelm Erobreren har satt sine tydelige spor. Vakkert bondelandskap, ville klipper og lange sandstrender danner rammen rundt et stort knippe opplevelser. Vi skal bli kjent med regionens spesielle historie, der minnene om “D-Day” og landgangen 6. juni 1944 er sentrale. Vår base blir Caen, hovedstaden i regionen Calvados, som har ry for utmerkede meieriprodukter og mye godt laget av epler! Her finnes vakre kystbyer og mange maleriske landsbyer, omgitt av frodige frukthager. Vi håper du vil være med oss på tur!

Irland

Irland

gray rocky mountain beside blue sea under blue sky during daytime

Bli med på en spennende reise til Irland. Vi bor tre netter på øyas frodige vestkyst, i byen Limerick, og tre netter på østkysten, i landets vakre og livlige hovedstad Dublin. Vi får oppleve landskap, byer og slott i noen av de mest fascinerende områdene av denne frodige og fargerike øya. Vi håper du har lyst og anledning til å bli med oss.

Italia

Roma og Sorrento halvøya

aerial view of city buildings near body of water during daytime

Roma er virkelig Den Evige Stad. Byen flommer over av historie og fantastiske palasser, fontener og fasader. Stikkord er kunst, arkeologi og arkitektur. Dette kan med rette kalles verdens vakreste by.
Que bello! sier italienerne når de kommer på feriebesøk og skuer ut over Sorrentobukten. Det samme vil vi si når vi tar turen til Sorrento halvøya, som siden romertiden har vært høyt elsket for sitt klima, sin gode vin, oliven og sitrusfrukter. Den dramatiske og sagnomsuste Amalfikysten, pittoreske og levende Sorrento med smale gater full av forretninger og kafeer, romernes Pompeii og idylliske Capri som dupper ute i Middelhavet. Her syd er det sterke farger, et frodig landskap, stupbratte klipper og fascinerende landsbyer.
Dette er reisen du ikke bør gå glipp av!

Gardasjøen

Lazise Lago di Garda Italia

Bli med på en vidunderlig tur til “landet der sitronene blomstrer”, Nord-Italia og Gardasjøen. Området med sitt milde klima og sine sjarmerende landsbyer foran alpenes snødekte fjelltopper har i århundrer fascinert nordboerne som kommer for å oppleve sydlandsk landskap og kultur sammen med god mat og drikke.

Reisen vår begynner i Venezia, hvor du får oppleve de karakteristiske kanalene på båttur inn i hjertet av byen. Deretter kommer nye høydepunkter tett, og innen behagelig kjøreavstand fra hotellet vårt, beliggende i gamlebyen på den vakre halvøya Sirmione.

Vandretur langs Amalfikysten

Amalfi italia

Syd for Napoli og Sorrento-halvøya ligger det et lite paradis: Amalfi-kysten. Med utallige muligheter for panoramautsikt over det smaragdgrønne Middelhavet, er dette området et sted mange ønsker å oppleve en gang i livet.
Fargerike landsbyer klamrer seg til bratte skråninger, som avløses av grønne olivenlunder og terrasser med sitrontrær.
Denne turen byr på en kombinasjon av håndplukkede vandrestrekninger som kan tilpasses ulike vanskelighetsgrader og familiedrevne restauranter som serverer kortreist mat.Her vil du få anledning til å komme inn i private hjem og stifte bekjentskap med lokalbefolkningen på en helt unik måte.

Når du reiser hjem igjen, vil du huske salamien til Michele og sitrondesserten til Isabella, og du føler at du har fått et innblikk under overflaten og opplevd det ekte Italia!

Puglia

black bike parking and leaning on white concrete house under blue and white sky during daytime

Puglia er en av Italias best bevarte hemmeligheter! Tusener av nordmenn drar hvert år til Italia, men de færreste har kommet lenger sør enn Roma eller kanskje Napoli og Sorrento. Selv for mange nord-italienere slutter landet ved hovedstaden. Det de går glipp av, er en landsdel med en rik kultur og historie, byer med storslått arkitektur og vakre landsbyer på rad og rekke.
Her i sør venter en solfylt region, kystlinje til to hav som veksler mellom ville klipper og hvite sandstrender, og frodig landskap med endeløse sølvgrå olivenlunder, mandelplantasjer og hvitkalkede landsbyer med sine særpregede runde «trulli-hus».
Her produseres 80% av Italias pasta og olivenolje, det dyrkes tomater, fikener, fennikel og melon. Lokale bønder lager mozzarella på gammelt vis, og ikke å forglemme vingårdene der utmerkede rødviner lages av primitivo-druen. Alt ligger altså til rette for en deilig ferie med sol, fine opplevelser og nydelig mat og drikke. Kom og vær blant de første til å oppleve denne nydelige regionen i Italia!

Malta

Malta

marsaxlokk havn Malta

Bli med oss til en spennende øy midt i Middelhavet. Malta, som ligger strategisk til mellom Europa og det afrikanske kontinentet, har gjennom tidene tiltrukket seg forskjellige folkeslag. Det ideelle klimaet og den spennende historien verdsettes også av stadig flere nordmenn. Et førsteklasses hotell, god mat og drikke samt interessante utflukter, gjør at en uke på Malta blir en ferie du aldri glemmer.

Nederland

Nederland

Tulipaner Amsterdam Nederland

Nederland bugner av byer som innbyr til besøk! På denne turen skal du bli bedre kjent med; Amersfoort, Utrecht, Gouda, Delft og Amsterdam. Det store høydepunktet på turen blir kanskje besøk på Keukenhof, verdens største blomsterpark. Her finnes 800 forskjellige tulipantyper og 7 millioner blomsterløk er plantet! Kan du tenke deg den fargeprakten?
Vår base er i Nederlands geografiske midtpunkt hvor vi skal bo på et ærverdig hotell med perfekt beliggenhet!
Velkommen på tur!

Norge

Lofoten

landskap lofoten

Det e’steikanes trivelig i Lofoten! Det er noe du vil erfare på reisen til denne perlen nord for polarsirkelen. Lyset og det fargerike livet har fått mang en kunstner til å etablere seg i de idylliske fiskeværene langs kysten, og vår base i Svolvær er et flott utgangspunkt for en reise fylt med god mat, rik kystkultur, lang historie og storslåtte naturopplevelser. Aktiviteter for enhver smak venter, med alt fra havkajakk til fisketurer og fjellvandring. Du bestemmer selv hvilepulsen her i nord!

Cruise med Fjord Line og fruktblomstring i Hardanger

Fjord-Line på fjorden norge

Unn deg et deilig avbrekk fra hverdagen med et cruise med Fjord Line fra Langesund og langs Vestlandskysten med smakebiter av Bergen og fruktblomstringen i Hardanger – det vakreste Norge kan tilby! Med nye horisonter, vakker utsikt og sjøluft i luggen får vi med oss et døgn ombord i MS Stavangerfjord. Neste morgen seiler vi innom Stavanger og setter kurs mot den vakre vestlandske skjærgården til Stord og Bergen. Turen fortsetter videre til ærverdige Brakanes Hotell i Ulvik.

 

Fantastiske Helgeland

syv søstre fjell helgeland norge

Helgeland er eventyret i Nordland og Helgelandskysten er den lengste strekningen bland de 18 nasjonale turistveier i Norge.
National Geographic har kåret Helgelandskysten til en av verdens 101 vakreste reiseruter. I tusenvis av år var sjøveien den enkleste måten å reise langs den ville og vakre kysten her i nord med høye fjell, fiskevær, kritthvite strender og spektakulære utsiktpunkter og naturfenomener. Innlandet med fjellmassivet Okstindane ikke langt fra svenskegrensen, er også verd en dagstur på reisen.
Dette er en reise full av inntrykk og mektige opplevelser.

Finnmark

silhouette of people standing on the beach during sunset

I Finnmark står eksotiske og unike opplevelser i kø, og dette er en landsdel som virkelig bergtar sine besøkende. På Europas nordligste punkt, kan du dra på nordlyssafari om vinteren og få måneder med midnattssol hvor landskapet er fullt av farger.

En reise til Finnmark er for den nysgjerrige og reiseglade, dette er landsdelen som både imponerer og begeistrer. Kontrastene er store mellom Finnmarksvidda og kysten, fra frodige daler til nakne vidder og ut til den subarktiske karrige kysten. Å være turist i Finnmark er et eventyr, bli med oss på en vill, vakker og unik reise!

 

Stadlandet og Fjord – Norge

Kannensteinen2 Vågsøy

Bli med på en Norgestur spekket med naturopplevelser, gode hoteller, deilige måltider og store attraksjoner.
Første del av turen er det vestligste punktet i Norge – Stadlandet, før vi fortsetter til Loen og Hotel Alexandra. Fjordarmer, snø på fjelltoppene, grønne og levende bygdesamfunn, bærekraftig jordbruk og masse severdigheter. Det sies at på Vestlandet er det fantastiske opplevelser rundt hver sving!

 

Skottland

Spania

Benalmádena

bech hotel sunbeds pool spain benalmadena andalucia sunset beach club

Den sydligste delen av Spania skal nytes, og i dette idylliske hjørnet av Europa er det godt å være turist. Hotell ved havet, som har alle de fasiliteter vi setter pris på når vi er på ferie. Late dager på stranden eller ved bassengkanten, med en spennende bok i umiddelbar nærhet. Med korte kjøreturer fra vårt hotell kan man oppleve hvitmalte landsbyer som klorer seg fast på bratte klipper og i frodige åssider, en storslått og frodig natur og vakre og majestetiske bygninger fra en svunnen tid. Et velsmakende kjøkken som norske ganer liker, god vin sammen med hyggelige medreisende og et godt klima – hva mer kan man ønske seg!

Salou

Salou ligger midt i hjertet av Costa Dorada, med kort avstand til severdigheter som fjellkjeden Montserrat, vinregionen Priorat og sjarmerende Sitges. På Costa Dorada kan man nyte rundt 300 soldager i året og denne kysten har skryte av noen av de flotteste strendene i Spania. Salou har det vi forbinder med en ferieby – flotte strender, hyggelige kafeer og restauranter som serverer deilig middelhavskost, og masse spennende forretninger med fordelaktige priser. Byen er kjent for sin lange strandpromenade dekorert med frodige palmer og sine eksklusive villaer.

Albir og Costa Blanca

Altea Cap Blanc beach beside playa Albir of Alicante in Spain Costa Blanca

På solrike Costa Blanca er det godt å være turist hele året. Dette er et av favorittstedene i Spania for nordmenn som vil oppleve «sydenstemning». Her nyter man livet! Det er kort vei mellom sjø og fjell og landskapet i midten er krydret med idylliske steder og landsbyer. Her kan man nyte stillheten og tilbringe late dager på stranden eller ved bassenget, eller oppleve vibrerende storby med vakre, majestetiske bygninger av både ny og gammel dato. Vi møtes til morgenturer og spennende utflukter, velsmakende mat og god drikke i kombinasjon med hyggelige medreisende og et godt klima. Hva mer kan man egentlig ønske seg? Bienvenido a España!

 

Andalucía

high mountains

Andalucia – den sydligste delen av Spania – skal nytes! I dette idylliske hjørnet av Spania er det godt å være turist. Hotell ved havet har alle de fasiliteter vi setter pris på når vi er på ferie, og late dager på stranden med en spennende bok i umiddelbar nærhet, er ikke å forakte. I tillegg til et godt klima, kan man oppleve spennende steder og byer kun med korte kjøreturer fra der vi bor. Hvitmalte landsbyer som klorer seg fast på bratte klipper og i frodige åssider, en storslått og frodig natur og vakre og majestetiske bygninger fra en svunnen tid, skal vi få oppleve. Et velsmakende kjøkken som norske ganer liker, god vin og varme kvelder med hyggelige medreisende – hva mer kan man ønske seg!

Madrid

aerial photography of vehicles passing between high rise buildings

Bli med til en av Europas kuleste hovedsteder, en by som for mange nordmenn fremdeles er en godt bevart hemmelighet. Madrid er en internasjonal, moderne og trendbevisst by som aldri sover. Her skal vi oppleve kunst i verdensklasse, spise og drikke godt, oppleve Madrids gater til fots og med buss, shoppe og nyte livet på koselige cafeér og stilige takterrasser. Byen har et rikt utvalg av flotte hoteller, fantastiske restauranter og matmarkeder, i tillegg til et yrende uteliv.

Det sies at mens Barcelona har personligheten, har Madrid personlighetene! Og etter denne turen til Spanias hovedstad vil du garantert være godt kjent med flere av disse personlighetene.

Storbritannia

Syd – England

Street with old houses

Bli med på en tur der du kan oppleve noe av det beste som det sydlige England kan tilby. Variert landskap fra dryppstenshulene i Cheddar til De hvite klippene ved Dover. Det er her i ”Englands hage” at vi finner det virkelige England, med staselige slott og herregårder, maleriske landsbyer bortgjemt mellom grønne åser og eldgamle løvtrær.
Vi bor i byene Salisbury og Canterbury, som begge har en spesiell plass i engelskmennenes hjerte med sine vakre katedraler og flotte middelalderbygninger.
På utfluktene vil vi få oppleve både forhistoriske kulturminner på Stonehenge, et dypdykk i romernes kurby Bath, historiske skipsverft og underjordiske sykehus fra krigens dager samt slottet der den populære tv-serien Downton Abbey er spilt inn.