Forslag til aktiviteter i Barcelona

Barcelona er en av Europas mest spennende byer, med en rik blanding av ærverdige gamle bydeler og eksperimentell, fantasifull arkitektur fra vårt eget århundre. Området rund Barcelona har et mildt klima, et spennende kunst- og kulturtilbud, god mat, fine lokale viner, uendelige handlemuligheter og et heftig natteliv.

Torres og Sitges

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/torres_vingaard.jpg

Vi besøker en "Torres" vinprodusent og blir kjent med vinens historie og stedets vinproduksjon før vinsmakingen. Kystbyen Sitges ligger langs en flott sandstrand med innbydende gamleby.

GoCar tours

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/gocar-bcn-1.jpg

Gruppen kjører selv rundt i sentrum i de morsomme gule bilene med GPS og audio-guide, med plass til to personer per kjøretøy. Etter ønske kan man legge inn en følgebil som har radiokontakt med alle bilene i gruppen, og kjøreruten kan legges opp etter tematisk ønske.

Skattejakt

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/boqueria_jamon.jpg

Flere lag som løser ulike oppgaver og samler "skatter". Drikke underveis.

Sykkeltur

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/biketour.jpg

På sparkesykkel, triksesykkel og vanlige sykkel gjennom tre områder i Barcelona. Spørsmål skal svares på underveis. Guide følger med hele tiden.

Camp Nou omvisning

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/fotballstadion.jpg

Camp Nou er hjemmearena til FC Barcelona, og museet, som sies å være det beste i verden i sitt slag, besøkes også.

Fotballkamp mot FC Barcelona veteraner

Hvorfor ikke spille en kamp på Camp Nou mot klubbens veteraner? 90 minutter står til rådighet og FC Barcas egen supporterklubb sørger for at alt går riktig for seg.

Dansekurs

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/dansekurs.jpg

Gruppen blir delt i to, og hvert lag får undervisning i en spesiell dans av en profesjonell danser. Etterpå skal hvert av lagene vise dansen for et publikum.

Kokkekurs

/globalassets/europa/barcelona/barcelona-programbilder/cook_and_taste_2.jpg

Med profesjonelle kokker til "La Boqueria" (Barcelonas største ferskvaremarked) for innkjøp, deretter "kokkelering" hvor tradisjonelle spanske retter trylles frem.