Vinregionen Rioja

/globalassets/europa/madrid-og-nord-spania/rioja-programbilder/marques-de-riscal/MarquesdeRiscal.jpg

For mange er det et must å ta en tur til Rioja mens man er i området, og underveis kjører man forbi gamle vingårder og idylliske landsbyer som for alltid vil bli forbundet med de prestisjetunge Rioja-vinene. Det blir besøk på både gamle og mer moderne vingårder, samt besøk i middelalderbyen Laguardia med sine brosteinsbelagte trange gater og sjarmerende hus.

San Sebastian

/globalassets/europa/madrid-og-nord-spania/san-sebastian-programbilder/san_seb_promenade.jpg

Byen er en av Spanias mest elegante kystferiebyer, og langs strandpromenaden går det i viktoriansk byggestil. Byen har fra gammelt av vært stedet hvor den spanske kongefamilien og adelskapet ferierte.

2CV rally til San Sebastian

/globalassets/europa/nice/nice-programbilder/rally-2cv.jpg

Gruppen deles opp og får hver sin 2CV, Citroëns berømte «deux chavaux» hvor toppmodellen hadde 32 hestekrefter. En artig måte å komme seg til San Sebastian på, og turen av sluttes ved Mount Igueldo hvor man får en fantastisk utsikt over San Sebastian.

Guggenheim

/globalassets/europa/bilbao/bilbao-programbilder/tulipaner-utenfor-guggenheim.jpg

Museet er selve smykket i Bilbaos kulturelle krone, og det ligger eventyrlig og gigantisk ved elven som renner gjennom Bilbao. Samlingen representerer et spennende og bredt utvalg av moderne kunst og samtidskunst.

Pintxostur i gamlebyen

/globalassets/europa/bilbao/bilbao-programbilder/07_tapas_mat2.jpg

Sammen med en lokal guide blir det en spasertur i den sjarmerende gamle bydelen Casco Viejo, med sine kronglete gater og smug. Den ligger like ved elven og ble bygd på 1300-tallet. Underveis blir det stopp på flere typiske Pintxos-barer hvor man får mange smakebiter på denne baskisinspirerte tapasen som hovedsakelig serveres på tykke brødskiver. Det er apetittvennlige fargekombinasjoner og smaker!

Fra stål til titanium

/globalassets/europa/bilbao/bilbao-programbilder/bilbao_guggenheim_con_neblina.jpg

Spasertur med en arkitekt som vil gi introduksjon til byens spennende utvikling de senere årene. Fokus på arkitektur og urban planlegging, man går forbi bygninger av Frank Gehry, Santiago Calatrava og Norman Foster.

Fra Bilbao til Getxo

/globalassets/europa/bilbao/bilbao-store-bilder/old_town_bilbao_shutter.jpg

Båttur på elven Nervion hvor man får øye på de fleste viktige bygningene i Bilbao. Underveis får man se byen som både tradisjonell og moderne, samt overblikk over den rivende utviklingen. I bydelen Getxo blir det aperitiff ved Bizkaia broen, verdens eldste transportbro som i dag står på UNESCOs kulturarvliste.

Fotorally i Bilbao

/globalassets/europa/bilbao/bilbao-programbilder/09_bilbao_metro.jpg

Aktiviteten setter fokus på kultur, tradisjon, autentisitet og originalitet. Gruppen blir delt opp i lag og man skal bevege seg gjennom byen til fots og ved hjelp av trikken. Oppgaver må løses og bilder må tas. Kan tilpasses firmarelaterte spørsmål.