Budapest

Majestetisk og vakker

Budapest var tidligere en av Europas virkelig storslåtte byer, rik på historie og drama. De siste årene har man lyktes i å gjenskape mye av glansen fra denne tiden, og byen er et fantastisk reisemål. Donau med sine vakre broer, flyter bedagelig gjennom byen og deler den i to, Buda i høyden og Pest på sletten. Bli med til en av Europas vakreste hovedsteder.

Program for turen

Sightseeing
Trabantrace
City Race GPS
Bad og champagne
Kjøring med tanks
Grottetur

Forslag til aktiviteter

Sightseeing

/globalassets/europa/budapest/budapest-programbilder/budapest_hengebro-copy.jpg

I løpet av rundturen får man se flere av byens severdigheter som Gellerthøyden, Fiskerbastionen, Matthiaskirken, Parliamentsbygningen og Helteplassen.

Trabantrace

/globalassets/europa/budapest/budapest-programbilder/trabant_rebus.jpg

Bilen var på 60- og 70-tallet alle familiers drøm i østblokkland. Den har som regel 25 hestekrefter og en toppfart på 112 km/h. Turen går rundt i Budapest, og hvert lag skal løse oppgaver på minst mulig tid.

City Race GPS

/globalassets/europa/budapest/budapest-programbilder/gps_race_budapest.jpg

Dette er en gøy måte å bli bedre kjent med Budapest på. Man blir delt opp i lag og får utdelt GPS samt oppgaver og drikkebonger. Man skal finne steder på bilder, svare på spørsmål og kåring kan skje etter en felles lunsj eller før en middag.

Bad og champagne

/globalassets/europa/budapest/budapest-programbilder/budapest-hungary-582577_1024_7681.jpg

Budapest er kjent for sine varme kilder og flotte badeanlegg. På ett av disse blir det avslapping og kanskje massasje? Denne aktiviteten kan også kombineres med for eksempel champagnebrunsj på en av byens restauranter.

Kjøring med tanks

/globalassets/europa/budapest/budapest-programbilder/tank_budapest.jpg

På et tidligere militært anlegg litt utenfor Budapest blir man kledd opp i militært utstyr og får sjansen til å kjøre 4-5 forskjellige tanks i variert landskap.

Grottetur

/globalassets/europa/budapest/budapest-programbilder/grotter_budapest.jpg

Byens varme kilder har skapt fantastiske grotter under gatene, den lengste er 19 km lang og er på flere etasjer. Med en guide går man, klatrer langs veggene, eller smyger seg gjennom smale passasjer. Man kan også ha team-building aktiviteter og oppgaver i grotten.