FORSLAG TIL AKTIVITETER

London Duck Tour

/globalassets/europa/london/london-programbilder/ducktour_1.jpg

En spennende og annerledes sightseeingtur gjennom vann og land, hvor en underholdende lokalguide gir deg en alternativ utgave av Londons historie samt fascinerende fakta om Duck-kjøretøyene. En tidligere utgave av disse ble brukt ved landgangen i Normandie på D-dagen. Dagens kjøretøy i knall gult ligner lite på sine militære forgjengere; disse er miljøvennlige dieselkjøretøy med streng sikkerhet, komfortable seter og gjennomført interiør.

Jazz brunch-cruise

/globalassets/europa/london/london-programbilder/tower_bridge.jpg

Kombiner lunsj med levende jazzmusikk mens du cruiser ned Themsen.

Sightseeing i Docklands

/globalassets/europa/london/london-programbilder/canary_warf.jpg

Området The Docklands som tidligere var verdens største havn, forfalt i 1960-årene og ble stengt rundt 1980. På 80-tallet begynte saneringsarbeidet, og med byggingen av Docklands Light Railway, ble adgangen lett. Her finner man noe av Europas mest spennende byutvikling med flott arkitektur rundt lystbåthavner i de gamle dokkbassengene. Artige restauranter, luksuriøse leiligheter, gallerier og butikker har fulgt etter. Canary Wharf har i dag et shoppingsenter som konkurrerer med Oxford Street om å ha det beste utvalget i forretninger.

Haunted Pub Tour

/globalassets/europa/london/london-programbilder/pub_skilt.jpg

Flere av Londons berømte puber som har tradisjoner tilbake til 1600-tallet, hjemsøkes av gjenferd… Besøk dem med lokalguide og hør historiene.

Skattejakt med London cabs

/globalassets/europa/london/london-programbilder/oxford_street_skilt.jpg

Arrangementet er, i tillegg til å være en artig måte å se London på, en aktivitet som utvikler kreativitet og bygger team.

Spasertur fra The Shard til St Paul’s

/globalassets/europa/london/london-programbilder/millenium_bridge_st_pauls.jpg

I 2013 åpnet utsiktsplattformen på Londons høyeste og mest spektakulære bygning, 310 meter over bakken. Besøket må bookes på forhånd for nøyaktig tidspunkt. På en spasertur gjennom bydelen Southwark, til Borough Markedet der kjendiskokkene handler (mulighet for lunsj her), videre mot Tate Gallery og over Milleniumsbroen mot St Pauls Katedralen passerer vi noen av de artigste severdighetene øst i London. Underveis får du både se og høre om noen av de nyeste og eldste bygningene i London. Spaserturen avsluttes med en drink eller lunsj på en av de stemningsfulle pubene i bydelen.

Greenwich

/globalassets/europa/london/london-programbilder/cutty-sark.jpg

Greenwich med Det kgl marinemuseet, clipperen Cutty Sark og Det kgl observatoriet kan lett nås med båt på Themsen eller Docklands Light Railway. Her kan man stå med ett bein i øst og ett i vest (på nullmeridianen), besøke de artige utstillingene i marinemuseet eller det populære søndagsmarkedet.

London Eye med champagne

/globalassets/europa/london/london-programbilder/london_eye_topp.jpg

Den mest spennende måten å få et overblikk over sentrum av London. Kubene som tar 25 personer hver, viser helt nye og ukjente aspekter av byen. Runden i dette enorme ”pariserhjulet” tar ca 30 minutter og gir deg god tid til å nyte din drink og ta bilder av utsikten gjennom glassveggene. Fra det høyeste punkt på 135 meter kan du se hele 40 kilometer utover, hvis været tillater det. Kan kombineres med en sightseeingrunde i buss fra hotellet, eller en spasertur langs Themsens sørlige bredd.