Palma de Mallorca

Trendy og fristende

Palma er en sjarmerende hovedstad, på en øy med røtter som går tusenvis av år tilbake i tiden, en øy som lenge var et eget kongerike. Dette er en hovedstad med avenyer, kunstmuseer og gallerier, et fristende restauranttilbud og lekre butikker som har det nyeste av det nye. Gamlebyen, eller Casco Antiguo, ligger midt i Palma og har havet som nærmeste nabo. Du kan vandre i timesvis i de trange smugene, og den fantastiske katedralen La Seu er et naturlig midtpunkt. Har man ikke vært i Palma, kan man ikke si at man virkelig har vært på Mallorca.

Program for turen

Puro Beach
Golf
Ut i det fri
Togtur fra Sóller
Canyoning/juving
Havfiske
Seiltur med katamaraner
Kokkekurs
Sightseeing i Palma de Mallorca
Sykkeltur
Nikki Beach

Forslag til aktiviteter

Puro Beach

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/purobeach066.jpg

Et nirvana for moderne nomader! Om dagen er det sol, hvit sandstrand, bassenglivet, liggestoler og avslappende chill-musikk som står i sentrum. Vi anbefaler å bestille plass på forhånd.

Om kvelden økes tempoet, stedet er en oase for de som ønsker litt nattliv ute i det fri. Komfortable lounge møbler, havet og musikken danner bakgrunnen.

Puro har veldig god mat og minst like gode drinker. Passer for en helaften. Kan leies for eksklusiv bruk.

Golf

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/golf_mallorca.jpg

Golfmulighetene er mange på den solrike øya. Kan kombineres med kurs for nybegynnere.

Ut i det fri

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/serra_de_tramuntana.jpg

Hiking i fjellkjeden Serra de Tramuntana. Utsikten herfra er uslåelig.

Togtur fra Sóller

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/tren_soller3.jpg

«Tren de Sóller» - smalsporet jernbane fra 1912 som tar deg med til havnebyen Sóller, lunsj og shopping her før turen går videre til vakre Valdemossa og kunstnerbyen Deia.

Canyoning/juving

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/canyoning_mallorca_2.jpg

Denne forholdsvis nye sporten inkluderer hiking, klatring, hopp, rappellering og/eller svømming gjennom en canyon. Kalksteinsfjellene har gjennom millioner av år blitt formet av vannmassene slik at de blir perfekte for denne actionfylte aktiviteten.

Havfiske

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/deep-sea-fishing.jpg

Ca 20 nautiske mil utenfor Mallorca ligger forholdene til rette hvis du vil hale i land en skikkelig storfangst! På 1000 meters dyp er det «bluefin tuna», men veier den under 30 kg, må den slippes fri igjen!

Seiltur med katamaraner

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/catamaran2.jpg

Seiltur til de flotte «calas», hvite kalksteinsbukter med høye fjellsider og krystallklart vann. Husk badetøy, snorkelutstyr og kamera.

Kokkekurs

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/fosh_food_5.jpg

Den berømte kokken Marc Fosh skreddersyr et matkurs for din gruppe. Her kan man velge mellom gourmet mat, noe originalt som en 3-retters inspirert av Gin & Tonic eller en «show-cooking» der dere kun observerer kokken og nyter resultatet.

Sightseeing i Palma de Mallorca

/globalassets/europa/mallorca/mallorca-programbilder/00_katedral_shutterstock_70004080.jpg

Rundtur med guide i gamlebyen. Renessansehus, grønne torg, barokkirker – dette er hjerte av gamle Palma. La Seu er vakker utvendig, og innvendig tar den pusten fra deg.

Sykkeltur

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/bike-hire-mallorca.jpg

Vanskelighetsgraden kan justeres – Palma byr på alt fra asfalterte sykkelstier til terrengsykling i kupert landskap. Kan kombineres med paella og vinsmaking.

Nikki Beach

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/nikki-beach-mallorca-12.jpg

Eksklusive strandklubb, nyåpnet i 2012 med beliggenhet kun 25 minutter fra flyplassen på Palma. Tilbyr basseng, bespisning både ute og inne samt cocktail bar. Perfekt for deg som ønsker å slappe av i luksuriøse omgivelser. Her kan du bestille diverse massasjer og skjønnhetspleie og de tilbyr også pick-up service med zodiac yacht.