Forslag til aktiviteter

Sykkeltur

/globalassets/europa/valencia/valencia-programbilder/08_valencia_sykkeltur.jpg

Valencia er omgitt av et tørrlagt elveleie som nå er en vakker grønn park. Turen kan gå fra sentrum til den spektakulære vitenskapsparken, og underveis får man smakebiter av gamlebyen.

Kite & Paddle surf konkurranse

Denne konkurransen holdes ved stranden i en liten badeby sør for Valencia. Man får først opplæring av grunnteknikk, før det blir en intern konkurranse hvor det gis poeng for stilkarakter og «oppetid». Det blir selvfølgelig premiering etter avsluttet arrangement.

Catamaran Chill-out

/globalassets/europa/mallorca/palma-bedriftsprogram/catamaran1.jpg

Vi kan leie en egen katamaran i to timer, med åpen bar om bord samt paella buffet. Det blir selvfølgelig mulighet for både bading og soling underveis. Garantert en suksess!

I Santiago Calatravas fotspor

/globalassets/europa/valencia/valencia-programbilder/06_valencia_la_ciudad.jpg

Den verdenskjente arkitekten Santiago Calatrava har satt sitt futuristiske preg på hjembyen. Vår guide tar oss med til noen av hans mest kjente landemerker som 9. oktober-broen, Alameda undergrunnstasjon og Serreria-broen. Hans største og mest omfattende arbeid vises i kunst- og vitenskapsbyen ”La Ciudad”. Spektakulære buer, former og enorme vannspeil gjør at det hele ser ut som settet til en sci-fi film. Her er Europas største akvarium, planetarium, Imax-kino og interaktivt vitenskapssenter. Turen varer 2-3 timer og avsluttes med lunsj i den spektakulære restauranten Submarino. Beliggende inne i akvariet i Oceanográfico, byr denne restauranten på mer enn bare god mat… Sightseeing kan også foregå med sykkel, eller segways.

Paella og Sangria

/globalassets/europa/valencia/valencia-programbilder/09_valencia_paella.jpg

Paella er den spanske nasjonalretteten, og den har sitt opphav i nettopp Valencia. Det betyr direkte oversatt «stekepanne», og den serveres i dag i utallige varianter. Dette er en workshop hvor man skal konkurrere i lag om å lage den beste paellaen, og sangriaen. Hvis man ønsker det, kan det også bli lagt inn en flamenco-oppvisning. Konkurransen avsluttes med at vinneren kåres, og den selvlagde paellaen blir servert til lunsj.

iPad rally

/globalassets/europa/valencia/valencia-programbilder/02_valencia_oase.jpg

Ved hjelp av de mest moderne hjelpemidler blir man kjent i Valencia. iPad er foret med oppgaver og spørsmål, og ved hjelp av den og kart skal man komme seg fra sted til sted i byen. En artig måte å lære et nytt sted å kjenne.