17. - 24. september 2024

Bli med til Albir i Spania

Med Store Norske Pensjonistforening

På solrike Costa Blanca er det godt å være turist. Dette er et av favorittstedene i Spania for nordmenn som vil oppleve «sydenstemning».  Costa Blanca kan være stolte av sine 300 årlige soldager. I dette området er det kort vei mellom sjø og fjell og landskapet i midten er krydret med idylliske steder og landsbyer. De vakre storbyene Alicante og Valencia kan lett nås med en behagelig togtur. Vi skal bo i Albir, en intim by med butikker og kafeer og kort avstand til sjøen. Albir Playa Hotel og Spa er vårt favoritt hotell her, et moderne hotell med alle de fasiliteter som vil gjøre ditt opphold til en god opplevelse, her vil du trives!  Velsmakende mat i kombinasjon med hyggelige medreisende, et godt klima og spennende utflukter –  hva mer kan man ønske seg? Bienvenido a España!

Dagsprogram

Dag 1
Norge - Albir
Dag 2 -7
Program kommer
Dag 8
Hjemreise

Program

 • Dag 1 Norge - Albir
  Inkluderte måltider: Middag

  Avreise fra valgt flyplass, og vi flyr videre sammen med Norwegian fra Gardermoen og etter ca 3 1/2 timer lander vi i Alicante.  Bussen kjører oss til hotellet i Albir, en tur på kun 45 minutter.

  Vi sjekker inn på Albir Playa Hotel & Spa. Deretter møtes vi i baren og hilser på våre medreisende. Hotellet vårt har store og komfortable rom med balkong og er godt utstyrt. Luftig resepsjon med glassheis opp til rommene, gratis wifi, en hyggelig bar og gode fellesområder. Turen har full pensjon og måltidene skal nytes i Restaurant Albatros som hver dag varter opp med nye retter. både kalde og varme. Gled deg til mange gode måltider med ferske råvarer og sunn middelhavskost som bugner av vitaminer, farger og gode smaker.

  Hotellet har et stort SPA, helse- og beauty anlegg med varmtvannsbassenger, badstue, treningsapparater og flere rom hvor man kan få behandlinger og massasje – en god investering for kropp og sjel. I tillegg til et hyggelig uteområde, er det et stort supermarked like rundt hjørnet for hotellet. Og sentrum ligger rett utenfor hotelldøren. I løpet av uken vil du få tilbud om å bli med på utflukter. Disse legges til formiddag eller ettermiddag siden vi har lunsj inkludert på hotellet.

 • Dag 2 -7 Program kommer
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj, Middag

  Program vil komme senere

 • Dag 8 Hjemreise
  Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj

  Da er vi kommet til siste dagen på turen vår. Vi spiser frokost før vi sjekker ut av rommene våre og kjører til flyplassen i Alicante.

  Dager med nye bekjentskaper hvor kanskje nye vennskap har blitt knyttet, et luksusliv på et hyggelig hotell hvor rommet ryddes og maten serveres, utflukter som har vist oss spennende steder og egentid til handling, spaserturer og hvile.

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 5 000,- pr. person

Direktefly Alicante t/r
Flyavgifter
1 stk innsjekket bagasje
Transfer flyplass – Albir t/r
7 netter i delt dbl. rom på Albir Playa Hotel & Spa 4*
Formiddagsutflukt til Guadalest
Utflukt til Altea og Bodega Mendoza
7 frokoster
7 lunsjer
7 middager

Tillegg per person:
Valgfrie aktiviteter
 • Ønsker utreise fra Tromsø
 • Ønsker utreise fra Bodø
 • Ønsker utreise fra Evenes
 • Ønsker utreise fra Stavanger
 • Ønsker utreise fra Trondheim
 • Ønsker utreise fra Ålesund
 • Ønsker utreise fra Bergen

Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.