31. januar - 10. februar 2024

Yoga og pilates tur til Bali

Mindfullness – Yoga – Avkobling – Meditasjon – Pilates – Sol – Sjø – Strand – Varme

Photo by Raimond Klavins

Det finnes ingen øy som kan tilby så mye mangfold, fascinerende opplevelser og kultur som Bali. Den frodige tropiske vegetasjonen og det utrolig varierte landskapet omfatter alt fra herlige sandstrender og korallrev, til kunstferdig oppbygde risterrasser og imponerende vulkanfjell. Her ligger alt til rette for avslapping, kulturelle oppdagelser, daglige yoga økter og spennende matopplevelser!

Pust HELT ut – unn deg et avbrekk – en periode der DU er i sentrum. Se for deg at du kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere, mentalt forberedt på hverdagen. Er dette noe som frister, så er dette turen for deg!

Dagsprogram

Dag 1-2
Oslo - Bali
Dag 3-6
Ubud
Dag 7
Ubud - Uluwatu
Dag 8-10
Uluwatu
Dag 11
Bali - Oslo

Program

 • Dag 1-2 Oslo - Bali

  Vi flyr fra Oslo tidlig ettermiddag, via Dubai, og lander på Bali neste ettermiddag. Felles buss tar oss fra flyplassen til Ubud og turens første hotell, Adiwana Resort Jembawan.

  Adiwana Resort Jembawan er et boutique og velvære hotell i hjertet av Ubud. Hotellet er designet av Ground Kent Architect, og de romslige rommene er bygget med det moderne Bali i tankene. Dette er et sted hvor gjestene oppfordres til å senke farten, spise næringsrik mat og gå tilbake til det grunnleggende om å leve godt.
  Hotellet ligger sentralt til med kort avstand til både yogasentre, shopping, restauranter og alt annet spennende man finner i Ubud.

  Daglig Yoga og pilates
  Dette blir en kombinasjon av 90 min yoga på morgenen og 60 min pilates og yin på ettermiddagen.
  Med Nina og Åse vil du få oppfølging uansett om du er helt ny til yoga eller om du er mer erfaren. På turen vil vi ha forskjellige temaer på yogatimene, og det vil alltid være en instruktør som underviser og en av oss som kan gå rundt å justere hver enkelt deltaker.

  Instruktør Nina Willumsen Moseidjord er grunnlegger og eier av Emijoly Yoga, og holder flere yoga og pilates kurs og workshop i Kristiansand. I tillegg underviser hun for bedrifter. Hun begynte å undervise på forskjellige treningssentre i 2008 og har undervist på fulltid i yoga siden 2013. Nina er sertifisert gjennom Yoga Allianse, Balanced Body, Stott Pilates, og Strala Yoga New York. Hun har i tillegg ekstra utdannelser innen svangerskaps og gravidyoga/pilates og er prosjektleder for et forskningsprosjekt om hotyoga for revmatikere.

  Instruktør Åse Haugen er sertifisert innen pilates matte, pilates reformer og yin yoga. Hun har en stor lidenskap for pilates, som hun har trent og undervist i mer enn 12 år. I pilatestimene til Åse får du den perfekte kombinasjon av styrke, pust og fleksibilitet. Åse underviser også i yin yoga, og elsker roen og balansen det gir. Hun kombinerer ofte pilates og yin yoga, og skaper sine egne unike timer der det er lett å finne tilstedeværelse. Åse er opptatt av å se den enkelte og får svært gode tilbakemeldinger på timene sine ved Emijoly, hvor hun har undervist i flere år. Hun er opptatt av å formidle verdien i en aktiv livsstil og inspirere andre til et liv med fokus på helse og velvære.

  I tillegg gleder vi oss til å dele Bali med dere. Vårt favorittsted på hele jorden. Gled dere til sol, varme, god mat, nydelige solnedganger, masse yoga og magiske opplevelser.

 • Dag 3-6 Ubud
  Inkluderte måltider: Frokost

  Ubud
  Ubud er på mange måter Balis kulturelle sentrum. Her finner du masse spennende butikker som selger ulike typer håndverk, smykker og tekstiler. Du finner også noen av landets beste kuntsmuseer her. Den kjente «bali husken» hvor en svaier over rismarkene ligger kun en kort kjøretur unna hotellet – et must instagram moment!

  Det blir et utvalg av yogatimer to ganger daglig gjennom disse dagene.

  I dagene i Ubud vil det tilbys frivillige utflukter og middager. Mer informasjon om dette vil komme.

 • Dag 7 Ubud - Uluwatu
  Inkluderte måltider: Frokost

  I dag flytter vi oss sørover på Bali, fra Ubud til Uluwatu området.

  Hidden Valley by S Resorts
  Hidden Valley by S-Resorts har alt du trenger, og med sine elegante rom som tilbyr stedet en fredelig stemning mens du slapper av i det tropiske landskapet nær flere av Balis verdensberømte strender. Hotellet er omsluttet av vakkert dekorerte hager, har fire basseng, spa, treningssenter samt gratis shuttlebuss til stranden som ligger ca 15min unna.

 • Dag 8-10 Uluwatu
  Inkluderte måltider: Frokost

  Uluwatu
  Uluwatu ligger på Bukit-halvøya, et rolig område tilbaketrukket fra de mest populære turistområdene på Bali. Bratte kalksteinklipper gir en flott utsikt over det indiske hav og praktfulle solnedganger. Nedenfor klippene finner du skjulte strender som er et mekka for surfere fra hele verden.

  Det blir et utvalg av yogatimer to ganger daglig gjennom disse dagene.

  Det nærmer seg hjemreise, og siden vi flyr hjem rett over midnatt, har vi sen utsjekk fra hotellet, og tar buss til flyplassen fredag kveld.

 • Dag 11 Bali - Oslo
  Inkluderte måltider: Frokost

  Rett over midnatt flyr vi fra Bali, via Dubai til Oslo. Vi lander i Oslo samme formiddag ettersom at vi stiller klokken.

  Vi kommer hjem fra reisen med fulladede batterier, fysisk og psykisk sterkere og bedre forberedt på hverdagen som venter!

Praktisk informasjon og reisebetingelser

Dette er inkludert:
 • Totalpris: kr 25 690,- pr. person

Fly Oslo – Bali t/r*
Flyavgifter
1 innsjekket bagasje
Buss flyplass – hotell t/r
Buss mellom hotellene
5 netter i delt standard dobbeltrom (grand deluxe) på Adiwana Resort Jembawan
3 netter i delt standard dobbeltrom (standard) på S Resort Hidden Valley
8 frokoster
Yoga/pilates med instruktør fra Emijoly 1,5 time hver morgen og 1 time hver ettermiddag
Reiseleder fra Norsk Tur

*ønsker du avreise fra andre byer, skriv dette i kommentarfeltet ved bestilling og vi kontakter deg med pristilbud

Tillegg per person:
 • Enkeltrom kr 6 500,-

Øvrige måltider, aktiviteter og utflukter
I løpet av oppholdet vil det også bli arrangert frivillige utflukter og middager, mer informasjon kommer

Frivillige utflukter har bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av disse utfluktene.
Vi tar forbehold om endring av pris vedrørende valutakurs og flyavgift. Vi tar forbehold om endringer i program, flytider, samt eventuelle trykkfeil.

Betingelser

Betaling:
Etter mottatt bekreftelse må depositum på kr 5000,- innbetales innen 14 dager.
Depositumet bekrefter avtalen mellom deg og arrangøren.

Restbeløpet betales 9 uker før avreise. Dersom restbeløpet ikke er innbetalt ved betalingsfristens utløp og turen avbestilles etter dette, vil det kunne medføre krav om innbetaling i henhold til avbestillingsreglene.

Avbestillingsgebyr:
Innen 105 dager før: arrangør beholder et adm.gebyr på kr 2000,- per person
Mellom 104 og 66 dager: arrangøren beholder innbetalte depositum
Mellom 65 og 42 dager: 50 % av totalt fakturert beløp
Mellom 41 til 0 dager:  100 % av totalt fakturert beløp

Flyavgift refunderes i samsvar med flyselskapenes refusjonsregler.

Betingelser ved påmelding 65 dager før avreise eller senere:
Hvis reisen bestilles senere enn 65 dager før avreise, må hele beløpet innbetales innen 2 virkedager.
Avbestilles turen etter betaling, beholder arrangøren 100 % av totalt fakturert beløp.
Ved manglende betaling innen fristen, kanselleres din reservasjon.

Dersom du avbestiller turen, må dette gjøres skriftlig til Norsk Tur.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for tegning av avbestillingsforsikring. Avbestillingsforsikringen må være betalt før du betaler depositumet for turen for at den skal være gyldig.

Vi gjør oppmerksom på at dersom to personer har bestilt et dobbeltrom og en av personene avbestiller turen, vil et enkeltromstillegg tilfalle den andre personen.

Norsk Turs betalings- og avbestillingsregler tar utgangspunkt i «Alminnelige vilkår for pakkereiser» som er utarbeidet av Reisebransjeseksjonen i HSH og Forbrukerombudet. De Alminnelige Vilkårene er utformet i henhold til Lov om Pakkereiser («Pakkereiseloven») og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkår over avviker fra de alminnelige vilkår utformet i Pakkereiseloven. Dette på grunn av forpliktelser ovenfor underleverandører

Informasjon om tilslutningsfly
Flytider
Flytidene oppført i programmet er i henhold til dagens tider oppgitt av flyselskapene. De endelige tidene vil først bli bekreftet ved billettutstedelse som skjer ca 3 uker før avreise.
Ved vesentlige tidendringer eller endring av flyselskap før billettutstedelse, vil informasjon bli gitt.

Tilslutningsfly
Ønskes utreise fra en annen flyplass i Norge, er vi behjelpelig med dette. Vennligst kontakt oss i god tid før avreise, og du vil motta et pristilbud fra oss.
Vi booker en gjennomgående billett der dette er mulig, noe som betyr at ved eventuelle forsinkelser er du ikke selv økonomisk ansvarlig.

Tilslutningsfly booket på egenhånd
Hvis du bestiller tilslutningsbillett på egenhånd, vil den ikke bli gjennomgående og du er selv økonomisk ansvarlig.
Ved forsinkelser slik at du ikke når gruppens fly på utreisen eller ditt tilslutningsfly på hjemreisen, er du ansvarlig for å dekke kjøp av ny billett til/fra destinasjonen.
Vi anbefaler at du booker med god tidsmargin til oppsatt avgang med gruppen, minimum 3 timer før avgang. Normalt får du ikke sendt din bagasje gjennomgående til den destinasjonen du skal til, men må ta bagasjen ut og sjekke denne inn på nytt for din videre reise. Dette gjelder både ut- og hjemreise.
Dersom gruppens flytider endres, må du selv dekke kostnaden for endring av tilslutningsbillett eller evt. kjøp av ny billett, hvis denne er kjøpt på egenhånd.
Vær også oppmerksom på at hvis utreisebilletten ikke benyttes, er det mange flyselskap som automatisk kansellerer returbilletten.
Dersom den bestilte reisen blir kansellert, og du selv har bestilt tilslutningsbillett, dekkes ikke denne kostnaden av Norsk Tur.

Flytider
31.januar
 • 14:10 - 23:55
  Oslo Dubai
01.februar
 • 03:25 - 16:30
  Dubai Bali
10.februar
 • 00:05 - 05:25
  Bali Dubai
 • 07:45 - 12:00
  Dubai Oslo